Setari Cookie-uri

Top 10 Filme de Pasti. Dintre care 7 pe bune!

Iata-ne in Saptamana Mare, cand ne gandim cu totii la zilele de concediu si la umplutura de cozonaci, de stomacel si de timp liber. Totul trebuie ghiftuit la maxim, pentru ca pana la vacanta din vara vom cara iar greutatea lumii-n spate, si o vom face inteligent ca niste... camile, adica din rezervele de energie pozitiva la care acum vom lucra cu sarg. Undeva intre dovedirea pastii si odihna cu burta la acum putem zice asta! soare, poate vrem sa inghesuim pe lista de prioritati si un film tematic, doua.

Cum pe televiziuni nu te poti baza intotdeauna pentru un program adresat adultilor mintosi si cu ochi critic, am compilat mai jos o lista cu acele productii must-see pentru anotimpul sarbatorilor pascale atentie insa, lista este doar in mare parte una serioasa: am strecurat si 3 filme mai joculare, neasteptate in rand cu celelalte, cam ca ouale de lemn incondeiate pitite printre restul. Dar va asigur ca toate, pana si surprizele, va vor indulci nespus experienta Pastelui!

Realizat de Ioanina

8. Easter Parade (1948) – Muzicalul are o rezonanta speciala de sarbatori, iar unul clasic, cu tematica propice, te unge la suflet. In “Easter Parade”, Judy Garland, Fred Astaire si Ann Miller joaca roluri de dansatori dar interpreteaza de minune si versurile lui Irving Berlin. Serpuind printre ritmurile lui "Happy Easter", "I Love a Piano", "Snooky Ookums", sau "Steppin' Out With My Baby", subiectul se desfasoara destul de linear: scopul dansatorului Don (Astaire) este sa ii dovedeasca fostei partenere de dans (Miller) ca noua lui discipola (Garland) va fi in stare sa invete miscarile pana la Parada de Paste. Insa eu cred ca, daca gasiti pe undeva acest giuvaier dintr-o epoca a Hollywood-ului stinsa demult, ii veti savura mai presus de orice altceva atmosfera lipsita de griji, emanata de melodiile saltarete si buna-dispozitia contagioasa a personajelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.