Setari Cookie-uri

TOP 10: Medico - Mintos - Sexos

De catva timp – mai exact un an, in cap, de cand “E.R.” si-a dat obstescul sfarsit pe canalul gazda, NBC – dramele medicale sufera de pe urma unui public satul de spitale si bolnavi, de mereu aceleasi idile la locul de munca intre interni, doctori, rezidenti si infirmieri, de dileme bioetice si profesionalismul idealist al unui sistem medical utopic. Spre deosebire de canalele nationale (NBC, CBS, ABC, FOX, CW), cablul s-a reorientat spre dramedii mai realiste, schimband focusul de pe doctori pe asistentele din umbra, si admitand personal cu defecte, rizibil chiar, pe culoarele spitalelor imaginare (vezi “Nurse Jackie” pe HBO sau “HawthoRNe” pe TNT).

Revenind la doctori, insa, cativa din vremurile de glorie ale dramelor medicale¸ cand inca nu ne plictisiseram de aerele lor de (semi-)zei, vor ramane mereu intipariti in analele televiziunii americane, si in sufletele noastre – pentru ca au facut istorie, si au setat niste standarde la care serialele de azi abia daca se pot raporta fara sa iasa sifonate de pe urma comparatiei. In continuare, un top al celor mai sexy doctori din serialele de ieri si de azi, pe care in van ii cautam prin spitalele locale, dar ii vom gasi mereu pe DVD.

Realizat de Ioanina

4. Christian Troy (“Nip/Tuck” – Julian McMahon): Dupa sapte ani de parteneriat, prietenie si derivatele aferente unei intimitati fratesti, dupa o relatie care a plasmuit unele dintre cele mai perverse, profunde si socante linii narative din istoria televiziunii, echipa de chirurgi plastici McNamara/Troy si-a pus in cui pofta de-a infrumuseta lumea cu perechi de cupe D. Pe 3 martie, ne luam la revedere de la Christian, jumatatea misogina, afemeiata si superficiala pana la proba contrarie, a perechii de soc. Premisa initiala a show-ului ii prezenta pe Sean si Christian in opozitie: primul mai talentat, familist, responsabil si cuminte, al doilea un drac impielitat, grandoman, cu lipici la femei si maturitatea unui adolescent in calduri. Evident, oricate boacane ar fi facut Christian, si Sean si noi, publicul tele-adorator, eram mereu dispusi sa-i iertam inconstienta si sa-i aplaudam rarele momente de lumina-n tartacuta, doar-doar s-or aduna destule cat sa il aduca pe calea cea buna... Dar sa nu ne imbatam cu apa rece – ticaloseniile lui Christian au impins inainte povestile si au consolidat baza de fani, cel putin la inceputurile serialului, atunci cand reinnoirea lui depindea in proportie covarsitoare de feedback-ul masurat la rece, in graficele de-audienta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.