Leonardo di Caprio da lovitura cu noul sau film

Leonardo di Caprio da lovitura cu noul sau film
Kudika
22 Iulie 2010

Cel mai nou film in care joaca Leonardo DiCaprio, thriller-ul "Inception", a devenit liderul in topul incasarilor din Statele Unite chiar la primul weekend de proiectie in cinematografe, cu 60,4 milioane de dolari obtinuti din vanzarea de bilete, anunta presa internationala de specialitate.

Cel mai nou film in care joaca Leonardo DiCaprio, thriller-ul "Inception"/"Inceputul", a devenit liderul in topul incasarilor din Statele Unite chiar la primul weekend de proiectie in cinematografe, cu 60,4 milioane de dolari obtinuti din vanzarea de bilete, anunta presa internationala de specialitate.

Regizata de Christopher Nolan, pelicula surprinde un viitor in care tehnologia este folosita cu scopul invadarii mintii umane prin intermediul viselor.

"Inception" va rula si in Romania, din 30 iulie, potrivit NewsIn.

Pe locurile urmatoare in box-office-ul american de weekend se afla animatia "Despicable Me", cu incasari de 32,7 milioane de dolari, si fantezia "The Sorcerer's Apprentice", avandu-l ca protagonist pe Nicolas Cage, cu 17,4 milioane.

Sursa: 9AM

Synopsis

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot priceput, cel mai bun in domeniul periculoasei arte a extractiei, adica al furtului de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, cand mintea lor este cel mai vulnerabila.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de cautat, de o valoare inestimabila in complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a facut in acelasi timp sa piarda tot ceea ce era mai important pentru el si l-a transformat intr-un fugar international. Acum i se ofera o sansa sa recapete tot ceea ce a pierdut: o ultima misiune i-ar putea reda viata de dinainte daca reuseste un lucru imposibil, opusul extractiei de informatii: implantarea lor in mintea cuiva.

Insa un inamic periculos urmareste fiecare miscare a lui Cobb si a echipei sale, in scopul de a-i impiedica sa-si duca la indeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

Warner Bros Pictures, in asociere cu Legendary Pictures, prezinta Inception / Inceputul, o productie Syncopy Production, in regia si scenariul lui Christopher Nolan. Producatorii filmului sunt Christopher Nolan si Emma Thomas, iar producatori executivi Chris Brigham si Thomas Tull. Imaginea este semnata de Wally Pfister , scenografia de Guy Hendrix Dyas, iar montajul de Lee Smith. Costumele sunt create de Jeffrey Kurland, iar coloana sonora este compusa de Hans Zimmer. Efectele speciale sunt create si supervizate de Chris Corbould si Paul Franklin.

Din distributie fac parte: Ken Watanabe (The Last Samurai), Joseph Gordon-Levitt (500 Days of Summer), Marion Cotillard (La Vie en Rose), Ellen Page (Juno), Tom Hardy (RocknRolla, Bronson), Cillian Murphy (Batman Begins), Tom Berenger (Platoon), Dileep Rao (Avatar) si Michael Caine (Hannah and Her Sisters, The Cider House Rules).

Trailer

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri