Setari Cookie-uri

Date Night: o comedie care te pune pe ganduri

Claire si Phil Foster sunt un cuplu cat se poate de obisnuit: copii, joburi, zile fixe de iesit in oras la acelasi restaurant, exact la aceeasi masa, concedii planificate din timp, pragram de masa, program de citit, program de dormit. Colac peste pupaza Claire este un mic control freak astfel incat viata lor poate fi caracterizata printr-un singur mare si urat cuvant: RUTINA!

Dar sa revenim la film...

Claire si Phil nu realizeaza cat de plictisitoare este viata lor pana cand prietenii lor nu decid sa divorteze. Incep astfel sa ia nastere niste mici frustrari pe care niciunul nu are curajul sa le rosteasca. Amandoi partenerii se tem ca vor avea aceeasi soarta ca vecinii lor.

Ca sa mai condimenteze lucrurile, Phil decide sa fie spontan si sa schimbe programul „intalnirii de sambata seara” chiar pe ultima 100 m. Sfarsesc astfel in cel mai nou si mai aglomerat restaurant din Manhattan unde, evident, nu reusesc sa gaseasca loc la o masa. Phil isi testeaza si a doua oara in seara respectiva spontanietatea si fura rezervarea alcuiva pentru a-i oferi sotiei sale o seara deosebita. Din pacate, soarta ii conduce la masa unor raufacatori care santajau cel mai mare mafiot al orasului.

De aici si pana la declansarea unui intreg balamuc nu mai ramane decat un pahar de vin. Claire si Phil sunt antrenati intr-o cursa nebuna, prilej cu care descopera ca de fapt si de drept ei inca sunt indragostiti unul de celalalt.

Filmul se bucura de cateva scene si poante care ii dau meritul de a fi vazut cap coada. Distractie placuta!




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.