Setari Cookie-uri

Premiera: Punct ochit, punct iubit

Bill Nighy este Victor Maynard, un asasin singuratic intre doua varste, care traieste pentru a o multumi pe dificila lui mama, (Eileen Atkins), desi are reputatia ca este de o eficienta letala, ca nimeni altul. Rutina lui profesionala se duce pe apa sambetei cand se trezeste atras fara scapare de o tanara care ar fi trebuit sa fie urmatoarea lui tinta, Rose (Emily Blunt). Asa ca ii cruta viata si se alege si cu un ucenic nedorit, Tony (Rupert Grint), care, ca si Rose, e convins ca Victor este un detectiv privat.

Victor isi ia in primire misiunea, dar cand face cunostinta ci “tinta” lui, mai intai e indignat de indrazneala faptei ei, pentru ca apoi sa fie socat de senzualitatea fetei, iar apoi sa-si dea seama ca este, practic, incapabil sa o omoare.

Dar... mama lui il bate la cap sa-si duca la bun sfarsit misiunea, ca s a nu strice reputatia familiei. Si apoi, intelegerea e intelegere – nu trebuie incalcata. Asa ca Victor se decide, totusi, sa o omoare pe Rose. Insa va da peste bodyguardul lui Ferguson, trimis sa o omoare el pe fata. Victor il ucide pe acesta in locul fetei, si se trezeste si cu o “codita” – e Tony, care e convins ca Victor e detectiv intr-o misiune sub acoperire.

Toti trei sunt acum pe fuga si ajung sa se ascunda in casa lui Victor de la tara. Lucrurile par sa se linsteasca, dar doar pana ce Rose afla cu ce se ocupa Victor, in general, si care era ultima lui misiune. Rose fuge, dar e adusa inapoi de Dixon, trimis sa termine ceea ce bodyguardul omorat de Victor nu reusise. Iar Dixon are o dubla misiune: s-o omoare pe Rose, dar sa-l elimine si pe Victor.

Regia ii apartine lui Jonathan Lynn (“Yes, Minister”/“Yes, Prime Minister”, “The Whole Nine Yards”, “My Cousin Vinny”), dupa un scenariu de Lucinda Coxon (“The Heart of Me”), bazat pe bazat pe comedia clasica in regia lui Pierre Salvadori, “Cible Émouvante”.

WILD TARGET este produs de Martin Pope (“The Cottage”, “The Heart of Me”) si Michael Rose (“Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit”, “Chicken Run”) de la Magic Light Pictures.


Despre productie:

Comedie
Regia: Jonathan Lynn
Scenariul: Lucinda Coxon, bazat pe comedia lui Pierre Salvadori, “Cible Émouvante”
Durata: 98 min.
Distribuit de Ro Image 2000 si Programs4Media
Premiera: 1 octombrie 2010

Trailer:






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.