Setari Cookie-uri

Cars 2 vine in Romania in 2011!

Comedia animata Masini 2 se va lansa vara viitoare in Romania. Pasionatii de filme vor putea viziona o poveste de spionaj international ce va duce aventura pe mai multe continente, difuzata in varianta Disney Digital 3D. Cunoscutele personaje Fulger McQueen si Mater se imbarca intr-o calatorie care ii va purta pe soselele din Japonia si Europa. Alaturi de cunoscuscutele voci ale lui Owen Wilson si Larry the Cable Guy, s-au alaturat distributiei si actorii Michael Caine, Emily Mortimer, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson si Thomas Kretschmann.

Comedia animata „Masini 2” se va lansa vara viitoare in Romania. Pasionatii de filme vor putea viziona o poveste de spionaj international ce va duce aventura pe mai multe continente, difuzata in varianta Disney Digital 3D™. Cunoscutele personaje Fulger McQueen si Mater se imbarca intr-o calatorie care ii va purta pe soselele din Japonia si Europa. Alaturi de cunoscuscutele voci ale lui Owen Wilson si Larry the Cable Guy, s-au alaturat distributiei si actorii Michael Caine, Emily Mortimer, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson si Thomas Kretschmann.

“Povestea din spatele acestui film de animatie are la baza dorinta de a-i duce pe Fulger McQueen si Mater peste mari si tari”, spune John Lasseter, regizorul “Masini 2”.

Povestea filmului incepe atunci cand Fulger McQueen este invitat sa concureze in Grand Prix-ul Mondial, desfasurat in trei locatii incredibile: Japonia, Italia si Marea Britanie, alaturi de unele dintre cele mai rapide masini. Pe de alta parte, Mater, care nu a parasit niciodata Radiator Springs, este complet luat prin surprindere descoperind culturile internationale. Toate acestea duc la momente amuzante pe tot parcursul filmului animat.

Mai mult decat atat, filmul depaseste granitele unei povesti obisnuite despre o competitie de raliu, fiind un adevarat film de actiune, cu Mater in rolul principal de spion.

In 2006 “Masini” , a incasat $462 milioane si a fost nominalizat la doua premii Oscar® si un Golden Globe®, iar “Masini 2” isi propune sa se ridice la aceleasi standarde si sa nu-si dezamageasca publicul , revenind in forta in August 2011.

Cu o poveste ce te va tine cu ochii atintiti la marele ecran si cu o distributie de exceptie, “Masini 2” este filmul de animatie ideal ce nu trebuie ratat vara viitoare.

Despre “Masini 2”


Gen: Animatie/ Comedie/ Aventura
Voci: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine, Emily Mortimer, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub si Cheech Marin Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson, Thomas Kretschmann
Regizor: John Lasseter
Producator: Denise Ream
Scenarist: Michael Giacchino

Sinopsis:

Recunoscuta masina de curse Fulger McQueen (vocea lui Owen Wilson) si inconfundabila masina de tractare Mater (vocea lui Larry the Cable Guy) isi duc prietenia peste ocean in “Masini 2”, unde participa la Grand Prix-ul Mondial si se intrec in castigarea titlului de cea mai rapida masina din lume.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.