Setari Cookie-uri

Filme de istorie

BBC lanseaza pe DVD opt productii senzationale: patru documentare istorice si patru filme inspirate din literatura universala.

“Fata din cafenea”, o drama romantica actuala
Richard Curtis, scenaristul filmelor „Patru nunti si o inmormantare” si „Love Actually”, ne propune “Fata din cafenea”, o drama romantica, care imbina dragostea si atitudinea politica. Inaintea de a participa la summit-ul G8 de la Reykjavik, Lawrence, un gentleman respectabil intre doua varste, consilier la Trezoreria Britanica, o cunoaste intr-o cafenea pe tanara scotiana Gina si, cucerit de personalitatea ei, o invita sa-l insoteasca in Islanda. De aici, un periplu de momente sensibile si comice, punctat dramatic cu informatii dureroase despre flagelurile contemporaneitatii, ne dezvaluie o perspectiva diferita asupra vietii si mortii, asupra iubirii si adevarului, asupra alegerilor care pot face o diferenta intr-un ocean de indiferenta. O poveste tandra, amuzanta si sensibila, care demonstreaza ca dragostea nu poate schimba intreaga lume, insa poate schimba totul pentru doi oameni.

Toate filmele sunt disponibile acum pe DVD in librarii, hypermarket-uri si magazine de specialitate, la un pret promotional de 19,9 RON.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.