Setari Cookie-uri

Concurs: Kudika te trimite la film de Ziua Indragostitilor

Kudika si Hollywood Multiplex te invita la film!


De ce?


Poti castiga una din cele trei invitatii duble la filmul Pantera Roz 2 pe care le poti folosi in weekendul Valentine's… pentru a merge la film cu iubitul sau… cine stie?... cu altcineva…

Invitatiile la film sunt valabile numai in zilele de 14 si 15 feb 2009 si numai pentru filmul Pantera Roz 2, la cinematograful Hollywood Multiplex DIN BUCURESTI.

Castigatorii vor fi anuntati prin email si vor trebui sa prezinte buletinul sau cartea de identitate la casa de bilete.

Ce vad?

Pantera Roz 2 / The Pink Panther 2, continuarea blockbuster-ului din 2006, il prezinta din nou pe Steve Martin in rolul stangaciului detectiv francez, Inspectorul Jacques Clouseau.

Imediat dupa furtul unor legendare comori, intre care se numara si inestimabilul diamant Pantera Roz, Inspectorul sef Dreyfus (John Cleese) se vede nevoit sa-l desemneze pe Clouseau ca membru al echipei internationale de detectivi si experti insarcinati sa-l prinda pe hot si sa recupereze pretioasele bunuri.
In periplul sau european prin Paris si Roma, Martin este acompaniat de staruri precum Jean Reno (in rolul lui Ponton, partenerul sau) si Emily Mortimer (in rolul lui Nicole, tinta timidelor sale sentimente de afectiune). Vestita echipa de investigatori ii mai cuprinde si pe Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki (Letters from Iwo Jima) si starul Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan.

Cu o regie semnata de Harald Zwart si cu o distributie de senzatie alcatuita din: Steve Martin, Jean Reno, John Cleese, Andy Garcia, Afred Molina, Emily Mortimer etc, comedia Pantera Roz 2 intra pe marile ecrane din Romania incepand de vineri, 13 februarie.

Update: castigatorii concursului nostru sunt:

1. Ioana Andrei
2. Laura Ostroveanu
3. Carmen Stoian
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.