Setari Cookie-uri

Confessions of a Shopaholic

Avandu-i in distributie pe: Isla Fisher, Hugh Dancy, Kristin Scott Thomas, Joan Cusack si John Goodman, comedia romantica Ma dau in vant dupa cumparaturi / Confessions of a shopaholic, in regia lui P.J. Hogan si avand la baza nu mai putin celebrul roman cu acelasi nume al Sophiei Kinsella, aduce pe marile ecrane povestea Rebeccai Bloomwood, o tanara in varsta de 25 de ani, care a absolvit facultatea si care acum se concentreaza pe implinirea visului ei cel mai arzator: sa lucreze la revista ei preferata de moda. Intre timp insa, cheltuieste mii de euro.

In lumea luxoasa din New York, Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) e o fata iubitoare de distractii, a carei adevarata pasiune este shoppingul - excesiv. Ea viseaza sa lucreze pentru revista ei preferata de moda, dar nu prea stie cum sa se afirme.

Intamplarea face sa se angajeze la o revista financiara publicata de aceeasi companie ca si revista ei preferata. Usor, usor se apropie de visul ei, insa trecutul e pe cale sa-i ruineze viitorul.

In cinstea filmul Confessions of a Shopaholic, Hollywood Multiplex isi trimite spectatorii la shopping


Shopping pe bune, shopping de marca, shopping la cinema

Timp de o luna de zile, din 3 aprilie si pana in 3 mai, Hollywood Multiplex isi provoaca vizitatorii la concurs. Asadar, cei si cele care aspira la o sesiune de cumparaturi in care hainele si accesoriile de marca sa le stea la dispozitie, nu trebuie decat sa ...mearga la film. Din 3 aprilie, celebrul film Ma dau in vant dupa cumparaturi / Confessions of a shopaholic le va pune la incercare creativitatea.

Aspirantii la o seara exclusivista de cumparaturi trebuie sa intre pe site-ul www.hmultiplex.ro/jurnaldeshopping si sa incerce sa indice simptomele specifice unui shopaholic! Nu e greu...o sa si le aduca aminte din film.

Recompensa pentru cea mai creativa inscriere? Un voucher in valoare de 350 euro care va putea fi folosit in galeria Famous Brands sau carti pe care orice shopaholica trebuie sa le aiba in biblioteca!

Castigatorul / castigatoarea voucherului va avea ocazia, la finalul campaniei, sa se bucure de o sesiune de shopping organizata la galeria Famous Brands din Bucuresti Mall, unde va putea alege dintre cele mai faimoase branduri de haine si accesorii.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.