Setari Cookie-uri

Premiera: Cazul 39 si-o cauta cu lumanarea

Christian Alvart, regizorul german care ne-a adus “Antibodies”, nu se dezminte nici cu noul regal horror, “Case 39”, dar nici nu isi pune amprenta pe gen asa cum ne-am fi asteptat. Pare ca inca isi face mana in Hollywood, e inca reticent sa-si infiga coltii cu pofta in toata masinaria pusa la dispozitie de industria manoasa.

Dupa claustrofobicul SF “Pandorum”, tot al lui, “Cazul 39” se deruleaza treptat, destul cat sa-l banuiesti de miez, iar pana la punctul culminant regizorul se tine de promisiunea pedestalului pe care l-am suit, impacand spaimele cu file de poveste antrenante. Singura problema, de altfel nu un handicap major, este ca povestea suna cunoscuta...

Realizat de Ioanina

Responsabila de viata ei solitara este doar (absurd de) focusata Emily insasi, dar cand micuta Lilith se insinueaza in sufletul si casa ei, neajunsurile acestei abordari incep pana si ei sa-i sara-n ochi: nevoia de prieteni devine cu atat mai presanta pentru eroina noastra cu cat singurele ei legaturi, toate din domeniu si de tip serviciu-contra-serviciu, incep sa moara pe capete.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.