Setari Cookie-uri

Schimbul, cel mai recent film cu Angelina Jolie

Productia Universal Pictures Changeling / Schimbul, cel mai recent film cu Angelina Jolie, isi face intrarea in oferta produselor home entertainment, lansandu-se simultan pe DVD si Blu-ray. Sub bagheta regizorala a lui Clint Eastwood, Angelina Jolie si John Malkovich reinvie agonia unei mame care-si cauta cu obstinatie fiul disparut, infruntand autoritatile putred de corupte din Los Angeles-ul anilor 20. Un caz real, o distributie de Oscar, o interpretare inegalabila.

Productia Universal Pictures “Changeling” / “Schimbul”, cel mai recent film cu Angelina Jolie, isi face intrarea in oferta produselor home entertainment, lansandu-se simultan pe DVD si Blu-ray. Sub bagheta regizorala a lui Clint Eastwood, Angelina Jolie si John Malkovich reinvie agonia unei mame care-si cauta cu obstinatie fiul disparut, infruntand autoritatile putred de corupte din Los Angeles-ul anilor ’20. Un caz real, o distributie de Oscar, o interpretare inegalabila.

Dupa “Million Dollar Baby” si “Unforgiven”, pentru care a si fost distins cu patru premii Oscar, regizorul Clint Eastwood revine in atentia publica cu o drama cutremuratoare, inspirata dintr-o poveste adevarata: cuvantul “changeling” desemneaza inlocuirea, accidentala ori intentionata, a unui copil cu un altul. Christine Collins (Angelina Jolie), centralista si mama singura, nu-si mai gaseste copilul acasa cand revine de la serviciu. O cautare lunga si chinuitoare ramane fara niciun rezultat: fiul ei este de negasit. La cinci luni de la disparitie, ancheta dezinteresata a autoritatilor culmineaza cu o noua drama: in prezenta presei, politia ii incredinteaza lui Christine un alt copil, care sustine ca este Walter Collins. Desi observa de cum il vede ca nu este fiul ei, sub presiunea politiei, il ia acasa, dar continua sa insiste pe langa politistii care conduc ancheta sa continue cercetarile. Totodata, marturisindu-si povestea jurnalistilor, devine o prezenta incomoda pentru autoritatile care au si-asa imaginea cam sifonata.

Gustav Briegleb (John Malkovich), un pastor care a facut o adevarata misiune din a denunta public abuzurile politiei locale, ii ofera sprijinul, avertizand-o, totodata, ca se pune in pericol. Si, intr-adevar, inevitabilul se produce: intr-una din vizitele regulate la politie, Christine e acuzata de isterie si internata cu forta intr-un sanatoriu, unde i se repeta raspicat ca va fi externata doar daca semneaza o declaratie in care isi recunoaste ratacirea psihica, ceea ce echivaleaza cu intreruperea oficiala a anchetei privind disparitia fiului sau. Desi lupta cu sistemul pare o sentinta la moarte, Christine nu-si pierde speranta si devine un model pentru alte femei, victime ale aceluiasi sistem corupt. Iar, peste ani, o noua ancheta promite sa-i aduca adevarul. Il va regasi oare pe Walter?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.