Setari Cookie-uri

Trage cu ochiul aici! Totul despre sex 2

Fetele din serialul hit “Sex and the City” sunt din nou in formatie completa, batand strazile New York-ului in tocuri cui si tinute ultimul ragnet... sau retro? Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker si Kristin Davis sunt zi de zi surprinse de paparazzii pe platourile de filmare ale sequel-ului “SATC 2”, fie drapate in volanase verane, fie infoaiate ca-n anii ’80! Care sunt ultimele stiri din Manahattan-ul luat cu asalt de echipa regizorului Michael Patrick King? Pentru acelea dintre voi care nu suporta asteptarea lansarii oficiale, programate pentru 28 mai 2010, iata cateva din noutatile, mai mult sau mai putin oficiale, ciripite de buzele informatorilor.

Dar, sa nu trecem asa razant de blondina focoasa din “Totul despre sex”, mai ales ca, printre prospaturile cu care ne vom clati ochii in noul episod de lung-metraj, se numara si un nou tip chipes adus fix pentru deliciul femme-fatalei: Max Ryan (“Death Race”) va fi arhitectul Rikard venit din Lumea Veche, dupa care Samanthei i se aprind calcaiele. Englezul nu se va simti stingher printre membrii distributiei originale, caci lui i se va alatura, probabil, Miley Cyrus – chemata de producatori pentru o aparitie cameo, zeita adolescentelor crescute cu “Hannah Montana” pe retina inca nu si-a confirmat prezenta pe platouri, programata pentru 16 octombrie.

Evident, loc de intrebari si tropait nerabdator a la D-l Goe – exista inca berechet. Daca ochii Samanthei fug dupa Max, cum ramane atunci cu Smith Jerrod (Jason Lewis)? Revista “Us Weekly” a aflat ca decizia petrecaretei de a pune punct relatiei, luata la sfarsitul primului film, nu e nici pe departe finala... Alt spoiler picant ne promite un picaj savuros in relatia lui Carrie cu Mr. Big, care se terminase in fericire nuptiala: se pare ca Mr. Big iese cam sifonat din criza financiara, ceea ce il obliga sa se mute cu slujba in Londra, unde, intr-un moment de slabiciune, nimereste in pat cu alta. Carrie il paraseste... inainte sa prinda de veste ca barza proverbiala ii coace o mica surpriza!

Pana in mai, data lansarii sequel-ului anticipat cu pofta, din ce in ce mai multe povesti de pe platouri vor isca presupuneri si controverse, si din ce in ce mai multe rapoarte fotografice vor imbogati paparazzii. Totul se reduce la construirea unei campanii de promovare care sa ne lase, pe noi, publicul, salivand dupa bilete la premiera – dar v-as sfatui sa nu cadeti in capcana prea multor amanunte apetisante, ca sa nu stricati surpriza!

Un articol realizat de Ioanina





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.