Setari Cookie-uri

2 x Erica + 2 x Mediumul = Seara fetelor!

Duminica este seara fetelor la Hallmark Channel. Acum ai 2 episoade din serialul In mintea Ericai si 2 din Mediumul, sezonul 5

Cu stresul vietii profesionale si familiale cantarind greu pe umerii Ericai, Dr. Tom ii ofera un moment de relaxare, trimitand-o inapoi intr-o zi perfecta.

Episodul 8: This Be The Verse

Cu Tom Kippur la orizont, Erica ii cere iertare Samanthei. Dar iertarea vine greu si, inainte ca Erica s-o pretinda de la sora ei, trebuie sa invete sa-si ierte parintii cand se intoarce in timp pentru a intelege de ce s-au despartit.

Mediumul – duminica, orele 22.00 & 23.00

Patricia Arquette, castigatoarea premiului Emmy pentru “Cea mai buna actrita in rol principal” si nominalizata pentru inca 3 premii Golden Globes se intoarce in sezonul 5 pe Hallmark Channel.

MEDIUMUL este serialul inspirat de viata mediumului real din Statele Unite, Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette. Allison, sotie si mama a trei fetite (Ariel, Bridgette si Marie), este inzestrata cu un dar special: poate sa comunice cu mortii si are o intuitie inascuta cu privire la oameni. Sotul ei, Joe (Jake Weber), ii accepta aceasta chemare si o sprijina, cu atat mai mult cu cat abilitatile lui Allison sunt acum cunoscute de toata lumea.

La lucru, Allison il ajuta pe procurorul Devalos (Miguel Sandoval) in rezolvarea crimelor, folosindu-si capacitatile paranormale. Visele ei deseori ii ofera indicii despre oamenii disparuti si atunci cand atinge o persoana poate vedea dincolo de aparente, sufletul acesteia. Fiicele ei par sa dezvolte puteri similare, in special Ariel, cea mai mare dintre fete, care deseori are vise premonitorii.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.