Setari Cookie-uri

(P)Concertul HURTS la Bucuresti este sold out.

Biletele pentru primul concert HURTS la Bucuresti s-au epuizat, cu doua saptamani inainte de data la care este programat 11 noiembrie. Concertul de la Bucuresti este unul dintre cele 3 reprezentatii pe care duo-ul britanic le va sustine in aceasta regiune celelalte doua concerte vor avea loc in Grecia pe 12 si 13 noiembrie.

Biletele pentru primul concert HURTS la Bucuresti s-au epuizat, cu doua saptamani inainte de data la care este programat – 11 noiembrie. Concertul de la Bucuresti este unul dintre cele 3 reprezentatii pe care duo-ul britanic le va sustine in aceasta regiune – celelalte doua concerte vor avea loc in Grecia pe 12 si 13 noiembrie.

Theo Hutchcraft si Adam Anderson nu sunt la prima lor vizita in Romania – clipul primului lor single, “Better Than Love”, a fost filmat la Bucuresti. Asa cum declarau intr-un interviu, ideea clipului s-a nascut din dragostea lor pentru “balet, Romania si fetele din Romania”. Dupa “Better Than Love” au urmat alte hit-uri, difuzate si de radiourile din Romania: “Wonderful Life”, “Blood, Tears and Gold” si mai nou “Stay”. Primul lor album, “Happiness” a fost lansat si in Romania pe 18 septembrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.