Setari Cookie-uri

Take That iar impreuna in concert!

Cea mai asteptata reuniune din istoria muzicii pop britanice a prins si mai tare contur.

Cea mai asteptata reuniune din istoria muzicii pop britanice a prins si mai tare contur.

Trupa Take That a anuntat printr-o conferinta de presa la Londra turneul european, Progress Live 2011. Gary, Howard, Jason, Mark si Robbie au confirmat ca vor porni la drum anul viitor intr-un turneu ce va include 14 concerte de stadion in Marea Britanie, urmand alte sase date in Europa. Progress Live va fi cel mai mare turneu al trupei de pana acum si va fi si pentru prima data cand formatia va canta live in formula initiala; ultima data acest lucru s-a intamplat in 1995.

Progress Live va fi un festin pentru imaginatie, explorand evolutia si progresul trupei Take That si a lui Robbie Williams din ultimii douazeci de ani. Show-urile live vor include cele mai tari hit-uri ale formatiei, in timp ce Robbie va avea si el momentul sau solo cu cele mai importante piese din cariera.

Impreuna Take That si Robbie Williams au vandut peste 80 de milioane de discuri, au avut 13 albume number one, 17 piese ce au ocupat prima pozitie in clasamente, au cantat in fata a peste 14 milioane de fani, au castigat 19 premii BRIT, 8 premii MTV si 5 Ivor Novello ; si lista poate continua.

Take That isi vor lansa noul album, Progress pe 22 noiembrie. Materialul, produs de Stuart Price vine la douazeci de ani dupa prima aparitie live la TV a trupei, in 1990, la show-ul The Hitman & Her.




Datele concertelor Take That:

30 mai 2011 Sunderland Stadium of Light
3 iunie 2011 City of Manchester Stadium
4 iunie 2011 City of Manchester Stadium
5 iunie 2011 City of Manchester Stadium
7 iunie 2011 City of Manchester Stadiu
14 iunie 2011 Cardiff Millennium Stadium
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.