Setari Cookie-uri

Morandi au concertat la Belgrad

Morandi continua seria de concerte internationale de mare succes!

Morandi continua seria de concerte internationale de mare succes!

Dupa show-urile sustinute la Moscova si Chisinau, trupa a concertat recent la Belgrad, unde s-a bucurat de reactia entuziasta a publicului prezent la cele doua concerte sustinute in capitala Serbiei.

Randi a fost incantat de publicul de acolo si ne-a impartasit impresiile lui:

“La Belgrad am ajuns seara tarziu si ne-am dus direct la hotel sa ne odihnim. A doua zi am participat la o conferinta de presa organizata de promoter si dupa am avut timp sa ne plimbam prin Belgrad. Am fost uimiti de cat de mult seamana cu Bucurestiul.

Seara am sustinut primul concert in club si a fost grozav! Toata trupa a fost in forma si spectacolul a iesit extraordinar. A doua zi am participat la doua emisiuni televizate si la o emisiune difuzata pe un post local de radio si dupa am fost intr-un mall din Belgrad unde am facut niste cumparaturi. Asta pentru ca ne-am molipsit de la dansatoarele noastre.

Concertul din cea de-a doua seara a intrecut orice asteptari! Au fost mult mai multi oameni decat avea clubul capacitate si au ramas efectiv afara pentru ca nu mai aveau cum sa intre. Biletele se epuizasera cu o saptamana inainte si lumea totusi a sperat ca se mai poate face ceva. Poate mai facem un concert acolo sa ii multumim si pe cei ce nu au putut sa ne asculte.

Avem fani adevarati si la Belgrad! Au cantat cu noi fiecare piesa! Au bisat de doua ori! Am fost luati prin suprindere de faptul ca ne-au cerut sa cantam piesa Save Me, piesa care este pe noul nostru album si pe care inca nu am inceput sa o promovam. Am incercat sa le explicam ca nu o avem pe playlist si ca e mai dificil sa o cantam, dar pana la urma am fost nevoiti sa o cantam si dupa primele acorduri au preluat ei linia melodica si practic noi nu am mai cantat deloc pentru ca au sustinut ei toata melodia! Acest lucru mi s-a parut fantastic!”

Pe data de 12 aprilie Morandi vor concerta la Madrid, de unde cu siguranta se vor intoarce cu impresii la fel de placute.

Noua formula de scena Morandi este: Marius si Randi – voce, percutie – Alex, tobe – Razvan, bass – Radu, clape – Vichi, MC – Zoli si dansatoarele Oana, Ruxi, Mirela, Silvia, Elena si Alexandra.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.