Kudika
30 Octombrie 2009

Show-ul plin de originalitate si amuzament, Oi Fashion Rocks a ajuns si in Brazilia aducand pe scena necunoscuta a Clubului Jockey din Rio de Janeiro prezentari de moda si spectacole muzicale de pe taramuri nationale dar si internationale. Pe scena au concertat monstri sacri ai muzicii moderne precum Mariah Carey, P.Diddy, Ciara sau Grace Jones, timp in care pe podium s-a plimbat modele purtand haine etichetate Versace, Marc Jacobs, Givenchy,Calvin Klein, iar lista nu se opreste aici.

Editia braziliana este, in acelasi timp, prima tinuta in America Latina si singura promovata in 2009. Oi sponsorizeaza evenimentul care, pe langa faptul ca aduna crema muzicii si a modei, este condusa de preocupari sociale. Oi Fashion Rocks prezinta in Brazilia pe branduri celebre ce dicteaza tendintele actuale precum Marc Jacobs si Versace dar si pe numeroase atractii de pe scena natioanala si internationala printre care se numara si Mariah Carey.
Fashion-show-ul Calvin Klein s-a bucurat linia melodica sustinuta de Mariah Carey, in vreme ce Givenchy a ales-o pe Ciara, Versace s-a identificat cu stilul lui Puff Dady, Andre Lima cu Wanessa & Ja Rule, iar Marc Jacobs cu Grace Jones.
Foto: Model Calvin Klein, foto by Faya/LatinContent/Getty Images

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: