Setari Cookie-uri

The Bloodhound Gang ia cu asalt The Silver Church

Pe 15 martie, The Bloodhound Gang revin in Romania, in The Silver Church Club, intr-un eveniment organizat de Events. Trupa americana de punck-rock / alternativ, The Bloodhound Gang se afla la a doua vizita in Romania. Sunt originari din Quakertown, Pennsylvania si au in spate 18 ani de activitate si 6 milioane de albume vandute.

Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, promite sa aduca umorul si sarcasmul „la purtator", fara de care show-ul „trash" al celor de la BHG ar avea... un pic mai putina savoare. Cum muzica buna se acompaniaza cu o bautura cool, shot-urile reci ca gheata de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera intreaga seara.
Biletele la pretul de 75 Ron pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Biletele vor putea fi achizitionate si in trei rate lunare doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56. In seara evenimentului pretul unui bilet va fi de 100 Ron

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.