Setari Cookie-uri

Confruntarea epRocKala din Control

Am stabilit deja ca in Control muzica alternativa e la ea acasa, dar, ca in cazul oricarui produs cu o identitate stabilita si stabila pe piata, si cu un agregat de consumatori fideli, uneori e timpul pentru o schimbare conceptuala, sau de look. Asadar, vinerea trecuta, un concert bipartit, cu doi headlineri din underground-ul muzical bazati, in materie de fani ai stilului si ai fiecaruia dintre ei, devenea o confruntare marketata cu titlul Elefantii invadeaza Amsterdamul!. Pentru organizatori si jucatorii principali, seara a fost una reusita pentru fanii Les Elephants Bizarres si/sau The Amsterdams, ea a saltat mult peste asteptari: piese in prima auditie si o energie cum numai in spatiul Control-at poate exploda cu tandari fermecate!

Realizat de Ioanina,Credit foto: Bucurestean.com si Alexandra Stoenescu

Pana sa se aseze cortina si peste show-ul lor, Amsterdams-ii se ambalasera si publicul la fel (Octavian chiar s-a urcat pe-un scaun, cu tot cu obiectul muncii – chitara – si, timp de-o melodie, a tronat deasupra tuturor celor prezenti) iar problemele de sunet fusesera depasite cu profesionalism atat din partea baietilor cat si a clubului: desi detaliile astea sunt prea des trecute cu vederea, Control-ul beneficiaza de o echipa competenta mereu zorind pe la panoul de comanda, ca un roi de albinute eficiente.
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20877/ce-va-atrage-cel-ma-imult-la-un-club.html
Nu in ultimul rand, aceia dintre voi care se pot elibera de sub jugul muncii/scolii/cotidianului pentru o mica vacanta ante-estiva, ar face bine sa-si croiasca drum prin Budapesta (6 mai), Praga (9), Salzburg (11) sau Bologna (12), ca sa-si clateasca ochii si urechile cu o dubla doza de indie rock, marca The Amsterdams si Wolf Parade!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.