Setari Cookie-uri

Interviu cu Dana Nalbaru, ingerul care impaca oamenii

Nu ma asteptam ca Dana Nalbaru sa aiba o prezenta atat de calda si deschisa - am aflat de pe blog-ul ei, din stiri, din articole, dar mi-au ramas semne de intrebare si, ca atare, am propus un interviu. In cele ce urmeaza, aflati cum s-a nascut cel mai recent album semnat Dana, cat de importanta e familia in viata ei, si, mai presus de toate detaliile personale si profesionale pe care ni le-a oferit fara nici cea mai mica strangere de inima, faceti cunostinta cu femeia sensibila din spatele personalitatii hiper-mediatizate. O stim de atatia ani ca doar o figura bidimensionala pe micile ecrane, o cantareata pe scena muzicala romaneasca, incat era si timpul sa o "descoasem" mai in profunzime. Concluzia se impune: lipsita de aerele vedetismului, Dana straluceste, gratie iubirii care o inconjoara si pe care o emana.

Interviu cu Dana Nalbaru, realizat de Ioanina

1. Au trecut niste ani, 8, de cand esti pe cont propriu, in ceea ce priveste cariera muzicala - asadar imi imaginez ca ai adunat destule experiente, si bune si rele. Care e cea mai buna amintire pe care o ai din cariera ta solo, ceva ce ti-a confirmat ca ai apucat-o in directia buna?

Sunt mai multe dar cred ca cel mai frumos a fost cand am primit „raspuns” din partea celor care imi asculta muzica in momentul in care am deschis un blog personal. Atunci, incet, incet mi-am dat seama ca sunt oameni care „ma asculta” si ca am reusit, prin vocea mea sa reunesc si sa unesc oameni, sa schimb sentimente, sa starnesc vise... S-a intamplat in 2008 si pana atunci nu eram sigura ca muzica mea chiar are un impact pozitiv. Acum, dupa doi ani, imi continui „relatia” virtuala cu ei, pe blog-ul de pe dananalbaru.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.