Setari Cookie-uri

Joi vaslim catre Gaia

Pasionatii de yachting, dar si pasionatele de moda se vor intalni joi in club Gaia pentru a-si potoli dorul de mare si setea de fashion in cadrul unui eveniment menit sa-ti trezeasca pofta de viata.


Cum poti impaca party-ul si sailing-ul?
, am intrebat din curiozitate. Ei bine, povestile celor care au participat la aceste evenimente au fost uimitoare. In primul rand, fiecare dintre ei si-a inceput invariabil explicatia spunandu-mi ca a fost “cea mai frumoasa experienta” din viata lor. Mai apoi, mi s-a povestit ca in fiecare an poti rezerva unul din cele cateva sute de yacht-uri care, timp de o saptamana, navigheaza dintr-un oras in altul, oprindu-se in fiecare locatie pentru cate o petrecere de neuitat. Nebunia se intinde pe parcursul unei saptamani intregi. Pentru evenimentul din aceasta vara (iulie-august) sunt rezervate deja 446 yachturi. Inca mai exista cateva locuri pentru cei care nu au planuri de vacanta. In plus, tocmai s-au deschis rezervarile pentru evenimentul de la iarna din British Virgin Islands (Caraibe) pentru perioada 29 decembrie - 5 ianuarie. Mai multe detalii sunt pe www.TheYachtWeek.com si in clipul de mai jos:




Pana una alta, noi ne vedem joi, 8 iulie, in Gaia pentru a ne face o idee despre cum arata petrecerile de pe yachturi. E drept, briza nu bate in club si nici valurile nu se sparg la intrare, insa impreuna vom reusi sa intram in atmosfera vibranta a unei nopti de party pe malul Adriaticii.

Ce sa porti?

Poti opta pentru cea mai recenta colectie cruise de la Chanel, dar noi te asiguram ca te vei simti la fel de bine si intr-un clasic tricou marinaresc. Nu te impiedica nimeni sa te deghizezi in capitan, marinar sau chiar pirat. Important este sa fii prezenta la cea mai nebuna petrecere de vara.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.