Setari Cookie-uri

Si noi ce facem saptamana aceasta?

Iata cele mai importante evenimente din urmatoarele zile. Fa-ti programul dupa pofta inimii, alege si rezerva-ti locul la evenimentele la care doresti sa participi!

Byron - live in Jukebox

Vino in Jukebox, strada Turturelelor nr 11, la o seara electrica si progresiva sambata, 17 iulie, de la ora 23.00.

Trupa Byron va canta electric in formula completa. Pianistul 6fingers si-a scurtat vacanta cu cateva zile ca sa fie alaturi de colegii sai pe scena din clubul Jukebox. Acestia vor canta piese de pe ambele albume, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy.

Info:
Official website - https://byronmusic.ro/
Facebook - https://facebook.com/byronmusic
Myspace - https://myspace.com/byronmusicspace

DJ QU, PETRE INSPIRESCU si ALEXANDRA
@ La Mania Mamaia

sambata 17 iulie 2010
ora 01:00 am
Intrarea: 20 lei

Sambata 17 iulie, clubul La Mania va avea parte de o serata muzicala foarte intensa cu trei invitati: DJ Qu, Petre Inspirescu si Alexandra.

DJ Qu revine in Mania dupa ce a facut un set excelent pe 1 mai atat in club, cat si la after pe plaja. Pe numele sau adevarat Ramon Lisandro Quezada, artistul american originar din New Jersey a evoluat muzical intr-un ritm exponential. Qu este fondatorul faimoaselor petreceri Dance Music Conference care au loc lunar in New York. Talentul, gustul muzical impecabil si technica fara cusur l-au calauzit sub umbrela entuziasta a echipei Underground Quality, label condus de Jus-Ed. Au readus in scena globala sound-ul New York-New Jersey house, hipnotic si fin. Intre timp, Qu si-a deschis propria casa de productie muzicala numita Strenght Music. Artistul american mixeaza sub o calma aparenta muzici deep ce se complica dramatic si elegant.

P-ul din RPR, adica Petre Inspirescu, intr-o forma excelenta nascuta din maxima inspiratie completeaza perfect seara condusa de Qu, dupa ce s-au intalnit pe aceeasi scena la festivalul Unsound din New York, in februarie 2010.

Alexandra deschide petrecerea.

Info & Rezervari 0732.122.002
Website: www.lamania.ro
Facebook: https://www.facebook.com/LaMania
Twitter: www.twitter.com/LaManiaClub

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.