Setari Cookie-uri

Si noi ce facem saptamana aceasta?

Iata cele mai importante evenimente din urmatoarele zile. Fa-ti programul dupa pofta inimii, alege si rezerva-ti locul la evenimentele la care doresti sa participi!

BeatFactor Sessions @ RAUM

Cand? Sambata, 17 iulie 2010, ora 11:00pm
Unde? Raum Club - www.raumclub.ro, Str. Cetatii f.n., Pavilion I, (parcare Hotel Belvedere, Cetatuie / ex – MYTHOS), Cluj-Napoca, Romania

Sambata aceasta, 17 IULIE, clubul RAUM gazduieste o serata BeatFactor Sessions, cu ALEXANDRU JIJIAN si DRAGOS RUSU in rolurile principale.

Se va trece prin techno, house (cu diverse variatii), disco, electro, pastrand un numitor comun - in cazul de fata calitatea, nascuta de catre un brand care incearca sa etaleze tot ce e mai bun din muzica electronica.

Alexandru Jijian face parte din rosterul agentiei de booking Mango iar in ultimii ani a impartit pupitrul de mixat cu artisti consacrati pe scena internationala. Este ghidat de o mare pasiune pentru muzica in general si stie cum sa faca dintr-o seara obisnuita o petrecere memorabila.

Dragos Rusu este un meloman innascut, din pasiunea caruia a iesit la iveala brand-ul Beat Factor. In ultimii ani s-a plimbat, ca DJ, prin mai multe cluburi din Bucuresti si din tara, propagand un sound aparte, ce reflecta tot ce a adunat pana acum in materie de muzica. Ii plac surprizele muzicale atunci cand este la pupitru, iar judecand dupa feedback-ul primit, la un party cu el mergi la sigur.

Intrare gratuita pana la 00:00
Suport 10 RON dupa 00:00


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.