Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Iata ce poti face in acest sfarsit de saptamana:

Joi, 9 septembrie


1. Mate si muzica sud-americana la Serendipity

Joi, 9 septembrie, incepand cu ora 21:00, Ceainaria Serendipity va invita sa va delectati cu muzica buna si sa savuraţi un mate argentinian si alte ceaiuri parfumate la concertul Los Negros, “Montevideo a Buenos Aires”.

Proiectul muzical Los Negros este alcatuit din doi muzicieni tineri, dar cu o bogata experienţa artistica: Gilberto Ortega si Lucas Molina. Ortega are o bogata experienta cu instrumentele muzicale de percutie: a cantat cu mari orchestre de muzica populara din Cuba si a participat la mai multe festivaluri si concursuri in Europa, Canada, Japonia, Mexic, Chile si Jamaica. Din 2006 traieste in Romania si participa la mai multe proiecte muzicale la nivel naţional. Lucas Molina este originar din Buenos Aires, Argentina si este unul dintre cei mai buni dansatori si interpreti de flamenco din Romania.

Evenimentul are loc in cadrul TEA&COFFEE Festival, care are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea si aducerea în actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor.

Intrarea pentru acest eveniment este libera, iar rezervarile se fac la adresa events@serendipity-tea.ro.

2. Concert umanitar la Silver Church - Ajuta si tu!

All 4 Dax – Concert umanitar la Silver Church

Numele lui este Dan Nedelcu, dar multi dintre voi il cunoasteti ca Dax – “The man with the sax”. Din pacate, in aceasta vara a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer - sarcom sinovial la antebratul drept. Acum el are nevoie de ajutorul nostru pentru a obtine banii necesari unei operatii care i-ar putea salva viata.

Pentru a-l ajuta pe Dax, se va organiza un concert caritabil in clubul Silver Church, joi - 9 septembrie 2010. Evenimentul All 4 Dax va aduce nume importante de pe scena muzicala romaneasca, care au raspuns afirmativ apelului umanitar. Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vali Barbulescu, Rosario Internulo, Emil Lassaria, Marika si Dan Ene vor fi prezenti pe scena, incepand cu ora 22:00.

“Nu-l cunosc personal pe Dax, insa am fost impresionat de ceea ce i s-a intamplat. Fac un apel la toti fanii lui, dar si la persoanele care doresc sa ajute, cu orice suma. Multumesc tuturor celor care s-au alaturat proiectului, dar si celor care vor veni la eveniment”, a declarat Dan Ene, initiatorul proiectului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.