Setari Cookie-uri

Saptamana aceasta chiar nu-i timp de plictiseala!

In acest sfarsit de saptamana "avem di toate". Ai de ales intre un concert Directia 5 (pe care nu trebuie sa-l ratezi sub nicio forma), karaoke in Tete-a-Tete sau Hard Rock Cafe, 90's party @ Letters Bar (abia asteptttt) si multe multe altele. Saptamana aceasta chiar nu-i timp de plictiseala!

HUSH s-a nascut in 1998 din pasiunea pentru muzica Deep Purple. Cu numeroase concerte in Italia, trupa si-am castigat renumele de cel mai bun tribut al acesteia. O incununare a muncii lor a venit pe 4 septembrie 2009, moment in care au cantat alaturi de Ian Paice, basistul Deep Purple, concertele lor din Italia si Spania fiind sold out in cateva zile. HUSH au cantat in deschiderea concertului lui Glenn Hughes in Roma, urcand alaturi de el pe scena pentru “Might just take your life”.

Biletele, in valoare de 38 RON, sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro,bilete.ro, in magazinele Diverta si Flanco si la Hard Rock Cafe.

Duminica, 19 septembrie

1. LESZEK MOZDZER @ Green Hours

Incepand cu ora 20:00 poti asista la un concert exceptional de jazz in The Green Harden.

2. DRUM UP – Unicul show freestyle din Romania

duminica 19 septembrie – ora 20:00 – Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita la unicul show freestyle din Romania “DRUM UP” ce va avea loc duminica 19 septembrie de la ora 20:00.

Intrare: 20 lei
Rezervari: 0728.668.463

“Energie, ritm, comedie, interactivitate, parodie, terapie si am putea continua cu descrierea unicului show freestyle din Romania - DRUM UP. Alti spectatori l-au caracterizat: „SHOW-UL CARE A SCHIMBAT PERCEPTIA OAMENILOR ASUPRA ZILEI DE MUNCA”. Noi am gasit un citat de-al lui Vasile Parvan, care a devenit si motto-ul show-ului: „RITMUL ESTE TRUPUL PALPABIL AL UNEI ENERGII”. Voi cum il veti caracteriza?

Orlando Petriceanu, Pavel Barsan, Mihai Axinte va promit un show exploziv ce imbina perfect teatrul si muzica.

P.S. aveti instrumente pe-acasa sau pur si simplu vreti sa cantati ? - punem si de-un jam session."


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza
Bucuresti
facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.