Setari Cookie-uri

Petrecerile continua sa se tina lant

Iata care iti sunt optiunile in acest sfarsit de saptamana:

Joi, 14 octombrie 2010


1. PLANETA MOLDOVA (+ Febre39) intr-un concert legendar la TAGO MAGO
Un hohot sanatos iti starneste Planeta Moldova. O lume fara speranta îti pune pe tava Planeta Moldova.
N-ai nevoie de mai mult ca sa te vezi frumos si bou. Bucura-te acum si de filozofie clasica, grea, pe-ntelesul muzicii de taca-paca. Daca te doboara nihilismul, asculta Febre 39 si te-ai scos, iar daca te sufoca optimismul, Planeta Moldova te va pune la punct! Noul CD Semnat de Planeta Moldova & Febre39 este exact ceea ce iti mai ramane de ascultat ca sa nu spui ca ai trait degeaba! Si ca sa te convingi de asta, hai la Tago Mago.

Cine rade la urma, rade mort. Dementa se va declansa pe 14 octombrie, evident, la Tago Maago!!!

Start: 21:00
Bilet: 20 Lei
AltAfterParty cu Sasha de la 23:00 (intrarea libera)

2. ora 21in CONTROL( clubul oficial Anim’est)

Proiectie & concerte The Mono Jacks si The Pixels.

In cadrul festivalului Anim'est, joi, 14 octombrie 2010, de la ora 21:00, la CONTROL, iubitorii filmului de animatie si ai muzicii de calitate vor putea sa urmareasca „la pachet” proiectia celor doua programe de scurtmetraje selectionate in competitia Videoclip & Advertising, urmata de concertele a doua dintre cele mai bune trupe autohtone de indie rock: The Mono Jacks & The Pixels .

Clubul Control va fi gazda noptilor de Anim'est si cel mai important punct de intalnire pentru publicul festivalului, invitatii acestuia si echipa, dupa terminarea proiectiilor.

Control Club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria ( intrarea dinspre Fac. de Arhitectura)Bilete: 25 lei prin Ticketfan.ro

Vineri, 15 octombrie 2010



1. Kitsch Party la Letters Bar

Pe sistemul "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie", unii fac ce fac si cam exagereaza, iar ce iese, se numeste kitsch. E totusi frumos pentru ca e inedit, atat de urat incat nu poti sa nu il apreciezi, diferit incat sigur il remarci si vorbesti despre el. Este poate un subiect tabu pentru ca este exact acel lucru pe care iubesti sa il urasti dar care intotdeauna te face sa zambesti. Asa ca noi i-am dedicat o petrecere, vineri seara de la ora 21 in Letters, calea Plevenei 27.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.