Setari Cookie-uri

Evenimentele infricosatoare ale acestei saptamani

Sfarsitul de octombrie este dominat de petrecerile de Halloween. Surprinzator insa, cluburile nu s-au inghesuit sa organizeze party-uri tematice. Poate si pentru ca 31 octombrie pica Duminica, zi nu tocmai obisnuita pentru club. Dar sa nu ne gandim de pe acum la sfarsitul saptamanii. Iata ce poti face pana atunci:

Playlist-ul serii include melodiile celor mai mari artisti si trupe rock din ultimii 30 de ani: Queen, Whitesnake, Bon Jovi, AC/DC, Ozzy Osbourne, Europe si multi altii.

Concertul de Halloween va avea loc cu doar cateva zile inainte de aniversarea a 15 ani de cariera muzicala a formatiei TROOPER, timp in care membrii acesteia au reusit performanta de a canta pe aceeasi scena cu Prodigy, Sepultura, The Cult, The Rasmus, Iron Maiden, W.A.S.P, Nazareth sau Manowar.

Dupa concert va urma un concurs cu premii pentru cele mai reusite costumatii de Halloween.

Biletele pot fi achizionate la intrare cu pretul de 25 RON.

Duminica, 31 octombrie

1. De Halloween, Thriller Party la Sun Plaza

Cel mai bun sound like Michael Jackson al momentului vine in Sun Plaza

Duminica, 31 octombrie de la ora 20:00, Sun Plaza dedica petrecerea de Halloween amintirii lui Michael Jackson. Robert Alexander Giles, cea mai fidela voce a superstarului va sustine in atriumul Sun Plaza un concert live din care nu vor lipsi hiturile si celebrele miscari de dans ale Regelui Pop.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.