Setari Cookie-uri

Unde sa petreci 3 zile si 3 nopti

In perioada imediat urmatoare, petrecerile se tin lant, intocmai ca-n povesti, vreme de trei zile si trei nopti. Iata ce ti-am pregatit pentru Joi, Vineri si Sambata!

In perioada imediat urmatoare, petrecerile se tin lant, intocmai ca-n povesti, vreme de trei zile si trei nopti. Iata ce ti-am pregatit pentru Joi, Vineri si Sambata!

Joi, 18 noiembrie



1. Lansare numarul 3 al revistei Arte & Meserii @CONTROL

Asociatia Paspartu lanseaza in Club Control, joi, 18 noiembrie, numarul 3 al revistei Arte & Meserii (rAM) impreuna cu un spectacol de improvizatie marca The Backstage Boys, urmat de un party Paspartu.

Evenimentul va incepe in jurul orei 20:00. Intrarea este libera.

2. ORA 21.00 – CONCERT THE CROSSROADS @ Hard Rock Cafe

E joi seara si nu stii unde sa iesi cu prietenii? Vino la Hard Rock Cafe pentru o a asculta cele mai bune hituri din anii ’60 si pana in prezent. In fiecare seara de joi, de la ora 21:00, trupa THE CROSSROADS te va plimba pe ritmuri de blues, rock’n’roll, funk si disco.

Vineri 19 noiembrie



1. LYREBIRDS & The Pixels in CONTROL, ora 21

Lyrebirds ajung la Bucuresti exact in zilele in care isi lanseaza noul EP, the Blondehead.
Piesa Shadow Boxer poate fi descarcata aici

Concertul incepe la ora 21. Biletele costa 30 de lei si se vor gasi la
intrarea in club, in seara concertului

Clubul Control se afla pe Strada Academiei nr.19 (intrarea prin
pasajul Victoriei).

2. Concert Anathema @ The Silver Church si afterparty @Fire

Vineri, 19 noiembrie, de la ora 19:00 ne vedem in Silver Church Club. Seara va fi deschisa de Petter Carlsen, acompaniat de o parte a membrilor formatiei Anathema. La ora 20:00 va incepe concertul trupei principale: Anathema promite doua ore de muzica - piese binecunoscute fanilor si melodii de pe cel mai nou album, We’re Here Because We’re Here.

Concertul Anathema de pe 19 noiembrie din clubul The Silver Church va fi urmat de un after party in clubul Fire din Lipscani, pe strada Gabroveni, nr. 12. Petrecerea este asigurata de Silviu Danaila de la Radio Lynx, de la ora 22:00 pana in zorii zilei. Intrarea este libera.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.