Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In luna decembrie Muzeul National de Arta al Romaniei invita publicul sa exploreze mai amanuntit expozitia "Destine la rascruce. Artisti evrei in perioada Holocaustului", prin intermediul unor programe variate, sustinute de Valentina Iancu, curator al expozitiei.

Joi, 2 decembrie


1. UN CEAS PENTRU ARTA vizita cu ghidaj gratuit

In luna decembrie Muzeul National de Arta al Romaniei invita publicul sa exploreze mai amanuntit expozitia "Destine la rascruce. Artisti evrei in perioada Holocaustului", prin intermediul unor programe variate, sustinute de Valentina Iancu, curator al expozitiei.

Cand? orele 16:00
Tarif: biletul de intrare in expozitie (8 lei intreg, 4 lei redus)

2. ORA 21.00 – CONCERT THE CROSSROADS @ Hard Rock Cafe

E joi seara si nu stii unde sa iesi cu prietenii? Vino la Hard Rock Cafe pentru o seara pe ritmuri de blues, rock’n’roll, funk si disco alaturi de trupa THE CROSSROADS. Intrarea este libera.

Vineri, 3 decembrie



2. ORA 21.00 – KARAOKE STAR @ Hard Rock Cafe

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.

Sambata, 4 decembrie



1. ORA 22.30 – CONCERT HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA @ Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe va invita la un concert special pe care Horia Brenciu si HB Orchestra il vor sustine in cinstea unuia dintre cei mai mari artisti ai lumii muzicale, Frank Sinatra. Vino sambata, 4 decembrie, incepand cu ora 22:30, pentru a petrece o seara in atmosfera anilor ’40, pe ritmurile unor piese celebre precum:”My Way”, „Strangers in the Night”, „New York, New York” sau „The Way You Look Tonight”.

Biletele, in valoare de 40 RON, sunt disponibile pe www.ticketfan.ro, in reteaua magazinelor Flanco si la Hard Rock Cafe.

2. Paul Gilbert prezinta Fuzz Universe

Paul Gilbert sustine doua concerte in Romania, pe 3 decembrie in Oldies Pub din Sibiu incepand cu ora 22:00 si pe 4 decembrie in clubul Silver Church din Bucuresti la ora 20:00. Detalii despre workshopul predat de Paul Gilbert in Romania sunt disponibile pe website-ul artistului: www.paulgilbert.com. Afterpartyul din Bucuresti incepe dupa ora 22:00. Intrarea este libera. Muzica este asigurata de Mr. DJ Silvius. Biletele, in valoare de 70 lei pana la sfarsitul lunii noiembrie si 90 de lei in perioada 1-4 decembrie, sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti, a magazinelor Germanos si online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro. Pentru concertul din Sibiu biletele costa 50 lei si vor fi disponibile in incinta Oldies Pub. 47 de bilete, cu loc la masa, in valoare 130 lei sunt disponibile pentru concertul de la Silver Church.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.