Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Iata care sunt petrecerile pe care ti le recomandam la acest sfarsit de saptamana:

Joi, 9 decembrie



1. THE THING

de la ora 21.00 in CONTROL:

JADD va invita sa intampinam solstitiul cu The Thing, dans si schnapps sarbatoresc. Biletele se vor putea procura la intrarea in Control, pretul fiind de 25 RON.

2. Yann Tiersen, Post Rock, "Dust Lane" 2010 Tour @Silver Church

Cel mai apreciat compozitor si interpret francez revine la Bucuresti. Yann Tiersen prezinta “Dust Lane” la Silver Church pe 9 Decembrie.


Vineri, 10 decembrie



1. CUANTUNE LIVE @ ART JAZZ CLUB

Vineri, 10 decembrie, incepand cu ora 21:30 ne incepem weekendul pe ritmuri de nu-jazz! Dupa ce au impresionat cu show-ul din deschiderea concertului Nouvelle Vague de la Sala Palatului, in fata a aproximativ 3000 de oameni, CUANTUNE se intorc in Art Jazz Club pentru un nou spectacol de jazz modern, asezonat cu insertii de electro, funk sau trip hop, si un jam-session special pregatit pentru acest eveniment.
Intrare: 20 lei

2. Handsome Furs & Uma Swan

Vineri, 10 decembrie, indragitul duo canadian Handsome Furs va concerta pentru a treia oara la Bucuresti, in Club Control. Vor deschide formatiile Uma Swan (alternative/post-punk/shoegaze, Bucuresti) si Monro (indie-rock, Chisinau).


Sambata, 11 decembrie



1. Concert PARTIZAN & MES QUINS

La inceput de iarna, mai exact sambata 11 decembrie, de la ora 20:30, Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te delecteaza cu un concert al trupei PARTIZAN. Seara va fi deschisa de catre MES QUINS.

Pretul intrarii este 20 lei, iar rezervari se pot face sunand la nr de telefon 0728 668 463

2. AB4 10 ANI - 11 Decembrie - The ARK

In 2010 se implinesc 10 ani de la nasterea AB4, una dintre cele mai inovative trupe de rock din România. O ocazie unica de a pune de-un eveniment omagial. Singurul din acest an. In The ARK (Calea Rahovei 196A). Pe 11 decembrie. Incepand cu ora 21:00. Alaturi de invitati speciali.

Alaturi de cei patru membri AB4 actuali: Doru Trascau, Enrico D’Angelosante, Antonio Bonansigno, Dorian Cazacu, vor urca pe scena prietenii care au fost alaturi de trupa in tot acest rastimp: Beavis, Bogdan Crucianu, Janin Pasniciuc, Adrian Stefan etc.

3. Romane Gotice@Shift
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.