Setari Cookie-uri

Ultimul party de pe litoral

Finlandia Midnight Sun Pure Celebration s-a incheiat in aceasta weekend cu un grandios VIP Event la care au luat parte multe vedete autohtone.

Finlandia Midnight Sun Pure Celebration s-a incheiat in aceasta weekend cu un grandios VIP Event la care au luat parte multe vedete autohtone.

Seria de petreceri Finlandia Midnight Sun desfasurate in cele mai cunoscute cluburi din Mamaia s-a inchis cu evenimentul Midnight Sun VIP din 29 august, in club THE Office – Temporary Lounge din Mamaia – unde momentul culminant al petrecerii a fost concertul celor de la Right Said Fred. Celebra trupa britanica si-a incantat admiratorii si vedetele prezente cu cele mai memorabile refrene ale anilor `90, precum: „I’m too sexy”, „Don't Talk Just Kiss", "Deeply Dipply", "You're My Mate", "Mojive” sau „Stand Up”.

Magia noptiilor albe a fost adusa si in Romania de Finlandia Vodka care a organizat in aceasta vara o serie de evenimente desfasurate pe litoralul Marii Negre prin care s-a dorit sa se reproduca atmosfera de la Kittila si sa se aduca un tribut originii si mostenirii Finlandei.

Sub titlul Finlandia Midnight Sun – Pure Celebration aceasta petrecere a reprodus atmosfera de la Kittila, din Finladia. Cei prezenti s-au putut bucura atat de coktail-urile special pregatite cu multe fructe si arome naturale, cat si de momente de relaxare specifice Midnight Sun: masaj si aromaterapie sau prezicerea viitorului intr-un mod optimist. Pentru ca Midnight Sun inseamna trezirea la viata, bucurie, armonie. Dintre elementele acestor seri magice Finlandia nu puteau sa lipseasca nici focul purificator sau sunetele puternice ce alunga spiritele rele. Focul a fost prezent intr-un numar de flair sustinut de 2 barmani care au uimit audienta cu indemanarea si arta lor. Momentul culminant al noptii a fost punctat si de trupa Sensor cu un spectacol in stil propriu: percutie pe butoaie (din care au sarit scantei la propriu), beat-uri moderne si linii melodice pure care au urcat energia petrecerii la cote maxime.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Venera Arapu, Livia Dila, Cristina Cioran, Dan Chisu, Dana Dorobantu, Stephan Pelger, Dana Sota, Ovidiu Buta, Ileana Badiu (fosta Pescariu) sau Joaquin Bonilla. De asemenea, echipa Euforia Midnight Sun Tour de la Euforia TV formata din Gina Pistol, Raluca Sava si celebrul manechin international, Laura Belecciu au venit sa celebreze finalul petrecerilor Finlandia Midnight Sun de la care au fost nelipsite pe tot parcursul verii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.