Setari Cookie-uri

Ultimul party de pe litoral

Finlandia Midnight Sun Pure Celebration s-a incheiat in aceasta weekend cu un grandios VIP Event la care au luat parte multe vedete autohtone.

Prima ceremonie Midnight Sun, unde s-a sarbatorit fenomenul Midsummer, s-a desfasurat chiar in Kittila, Finlanda. O petrecere unica de 24 de ore, pe malurile raului Ounasjoki, chiar inainte de solistitiul de vara, pe 18 si 19 iunie, unde invitatii veniti din toate colturile lumii s-au bucurat sa descopere elementele naturii: cocktailuri proaspete Finlandia Vodka, natura salbatica, delicatese locale, apa pura, muzica finlandeza si fenomenul deosebit al soarelui de la miezul noptii.

Punctul culminant al ceremoniei Midnight Sun din Finlanda a fost acela de a asista la momentul in care soarele revine pe cer, imediat dupa ce abia a atins linia orizontului in procesul de apunere. In acelasi timp, ca parte a traditiei finlandeze, un foc urias a fost ridicat si trimis sa pluteasca pe apa pentru alungarea spiritelor rele si invocarea iubirii si fericirii.

In timpul ceremoniei, Finlandia Vodka reprezinta chintesenta acestei naturi si a acestui fenomen nordic. Apa pura a Finlandei si orzul cu sase spice care incepe sa se coaca odata cu inceperea fenomenului Midnightsun - soarele care nu apune 73 de zile la rand - sunt elementele care contribuie la producerea Finlandia Vodka si care ii confera gustul unic si pur.

Midnight Sun este o traditie sarbatorita in Finlanda de sute de ani, datata oficial in 1316. Mijlocul verii este o perioada in care toti finlandezii se intorc la natura. Orasele se golesc, iar restaurantele se inchid, majoritatea locuitorilor sarbatorind, impreuna cu cei dragi, la marginea sutelor de lacuri din regiunile rurale.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.