Setari Cookie-uri

Unde petrecem de Craciun si in continuare...

Nu stiu de voi, dar eu nici de Ajun, nici de Craciun, nu planuiesc sa stau la masa cu familia. Mi se pare o pierdere de vreme, in contextul atator party-uri mai mult decat promitatoare care au facut corp comun anul acesta pentru a ne imbia afara din casa. Pana la urma, intrebarea care ma roade este: cu ce infumurare sa refuz eu o promisiune trainica a unor sarbatori de iarna mai "altfel", de dragul unora traite in formatie similara celei de-acum un an? 
Poate imi pun gresit problema, caz in care sunt sigura ca ma veti corecta... ca sa-mi definesc totusi publicul tinta, ei sunt aceia dintre voi care vor sa se distreze de-acum si pana in 2010! Si, ca sa va dovedesc ca saptamana Craciunului se anunta mai cu... stea in frunte, voi insira aici cateva dintre evenimentele care-mi fac cu ochiul.

Realizat de Ioanina

La Clubul Taranului, Byron sustin un concert intitulat sugestiv si ademenitor: “byron, nenica”. Aici va sfatuiesc sa veniti din vreme, adica de la 22:00 cand e programat – chiar daca la noi, unde traiul ne ocupa tot timpul, toate incep cu un sfert de ora academic mai tarziu. De data asta, chiar daca se va intarzia (ceea ce nu e batut in cuie, retineti) se impart felii de cozonac si paharele cu tuica, din partea casei (“asta chiar e pe bune”). Deci sa dam iama, zic, ca romanul!

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.