Unde petrecem de Craciun si in continuare...

Unde petrecem de Craciun si in continuare...
Kudika
24 Decembrie 2009

Nu stiu de voi, dar eu nici de Ajun, nici de Craciun, nu planuiesc sa stau la masa cu familia. Mi se pare o pierdere de vreme, in contextul atator party-uri mai mult decat promitatoare care au facut corp comun anul acesta pentru a ne imbia afara din casa. Pana la urma, intrebarea care ma roade este: cu ce infumurare sa refuz eu o promisiune trainica a unor sarbatori de iarna mai "altfel", de dragul unora traite in formatie similara celei de-acum un an? 
Poate imi pun gresit problema, caz in care sunt sigura ca ma veti corecta... ca sa-mi definesc totusi publicul tinta, ei sunt aceia dintre voi care vor sa se distreze de-acum si pana in 2010! Si, ca sa va dovedesc ca saptamana Craciunului se anunta mai cu... stea in frunte, voi insira aici cateva dintre evenimentele care-mi fac cu ochiul.

Realizat de Ioanina

Diseara este Ajunul, numarul unu ca despre al doilea vorbim mai la vale. Si in afara de sanctitatea implicata in litera mare “A” si de evenimentul vestit, se mai intampla ceva. In Control are loc Indie Alt. Day One, cunoscuta printre prietenii de pe Facebook ai clubului drept “Christmas a Go-Go” – adica un pre-Craciun pe ritmuri alternative rock. Indie Alt. Day Two are loc... ghici ciuperca ce-i, vineri.
Citeste si:
Idei de cadouri de Craciun: Ghidul complet pentru toata familia

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri