Setari Cookie-uri

La Bestfest se bea Jagermeister

Jagermeister s-a alaturat echipei Bestfest pentru a aduce romanilor 5 zile pline de distractie si muzica de calitate. Bautura germana ii invita pe toti cei care vor fi prezenti la acest festival sa incerce un Jagermeister ice cold shot.

Jagermeister s-a alaturat echipei B’estfest pentru a aduce romanilor 5 zile pline de distractie si muzica de calitate. Bautura germana ii invita pe toti cei care vor fi prezenti la acest festival sa incerce un Jagermeister ice cold shot.

Jagermeister se va vinde in cadrul evenimentului atat la barurile special amenajate de organizatori cat si la vanzatorii mobili. In plus, Jagermeister va fi servit foarte rece, la shot, direct de la tap machine-urile special amplasate pentru cei care vor sa se racoreasca. Atmosfera va fi intretinuta de cinci promoterite Jagermeister, care vor prezenta calitatile acestei bauturi.

Nu doar cei prezenti la acest eveniment vor profita de gustul unic al Jagermeister, dar si artistii invitati, care vor avea un bar Jagermeister special amenajat in culise, dar si in zona VIP. Bautura germana poate fi cumparata doar pe baza de jetoane, care vor putea fi procurate de la caseriile de la intrarea la eveniment. In locatie vor fi amplasate sase baruri, pentru ca cei prezenti sa profite de divertismentul de calitate oferit de acest festival.

O reteta secreta si irezistibila

Nedivulgata pana in ziua de azi, reteta bauturii Jagermeister contine 56 de ingrediente naturale din randul plantelor, radacinilor si fructelor. Scortisoara, cuisoarele, ghimbirul, sofranul si coriandrul sunt doar cateva dintre aromele care se regasesc in reteta unica si inca secreta a celebrei bauturi.

Compania Mast-Jagermeister produce exclusiv Jagermeister, iar ingredientele necesare fabricarii bauturii germane sunt livrate din toate colturile lumii, de cateva ori pe an, la fabrica din Wolfenbuttel, singura unde se produce Jagermeister. Sortate in urma unui sever control calitativ, ingredientele sunt cantarite conform retetei originale, iar blending-ul rezultat este maturat in butoaie de stejar, timp de 12 luni.

Prin intermediul acestui proces de un an, bautura capata un gust unic, nici prea amar, nici prea dulce, dar foarte aromat si cu o concentratie de alcool de 35%. Pentru a putea fi savurata cat mai bine, se recomanda ca bautura Jagermeister sa fie consumata ca ice cold shot. Totodata, iubitorii marcii o pot savura si sub forma de mixuri si cocktailuri extrem de variate.

Scurta istorie
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.