Setari Cookie-uri

3 zile de mega party: intrarea libera

AFI Palace Cotroceni anunta inceperea mega petrecerii prilejuite de lansare. Astfel, marti, 10 noiembrie, la ora 17:00, se va da startul evenimentelor care se vor derula pe parcursul a trei zile, pana pe 12 noiembrie.

Marti, 10 noiembrie, incepand cu ora 17.00, in prima zi de Mega Party, vizitatorii se vor bucura de concerte: Loredana&Taraful Agurida, Sylvie si Sistem. Totodata, sunt pregatite ateliere de face-painting si caricaturi, spectacole pe gheata si acrobatie.

A doua zi, miercuri, 11 noiembrie, la 19.00, vizitatorii Mega Fun se vor bucura de show-uri de improvizatie si un numar de iluzionism cu Iozefini, precum si de un concert Anna Lesko.

In ultima zi, joi, 12 noiembrie, ora 19.00, petrecerea se va incheia cu un show amuzant si interactiv, street dance si un concert Holograf.

Vizitatorii Mega Fun pot gasi aici mixuri foarte bune de branduri, atractii si oportunitati de petrecere a timpului liber.

Amplasat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera: 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, un teren de joaca pentru copii, o pista de role (care va fi deschisa ulterior), prima arena de laser tag din tara, bowling, snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente, un loc unde se poate fuma narghilea, un trenulet Mini-Express care va circula in interiorul mall-ului, la parter si primul etaj, si care va fi livrat in aprox. 2 saptamani, precum si un hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.