CharityGift.ro sarbatoreste un an de la primul click

CharityGift.ro sarbatoreste un an de la primul click

Proiectul de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, sarbatoreste primul an de la lansare printr-un concert caritabil. Marti, 17 noiembrie, ora 20.00 in Club Fabrica din Bucuresti se vor aduna toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta byron, Alexandrina, Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma&Sorin Romanescu.

Concertul marcheaza un an de la infiintarea CharityGift.ro - proiect de marca in ceea ce priveste responsabilizarea individului fata de problemele societatii intr-un mod accesibil si inovativ. Gama larga de produse disponibile pe CharityGift.ro, peste 1500, are un singur scop, ajutarea ONG-urilor partenere pentru a oferi celor aflati in dificultate ajutorul de care au nevoie. Mecanismul prin care functioneaza este unul foarte simlplu si la indemana oricui. Furnizorul produselor alege un ONG catre care doneaza un procent din valoarea acestuia, la vanzare. Merita mentionat faptul ca produsele au aceleasi preturi ca si in magazinele furnizorului. Retail jobs

Trupele care vor concerta, voluntarii CharityGift.ro si prietenii proiectului vor sarbatori offline, iar contravaloarea tuturor biletelor de intrare va fi donata catre un ONG. Acest ONG poate fi ales de catre toti utilizatorii CharityGift.ro pe prima pagina a site-ului, www.charitygift.ro, printr-un sondaj ce va fi afisat in perioada 10-24 noiembrie. Beneficiarii ONG-ului cu cele mai multe voturi stranse vor primi pe 25 noiembrie primul lor cadou de Craciun.

“Primul an de CharityGift ne-a adus doar satisfactii. Nu atat faptul ca ajutam persoane aflate in dificultate si care merita ajutorul nostru, dar mai ales faptul ca implinim un an de munca voluntara si parteneriate cu oameni la fel de dispusi ca noi sa ajute. Sentimentul muncii in echipa cu oameni binevoitori si lupta pentru o cauza sociala este mereu o sursa de energie care ne obliga sa ne facem datoria zi de zi cu placere” a declarat Nicoleta Talpes, initiator proiect CharityGift.ro.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina.

Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor. Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin-Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani, de Rogalski Grigoriu Public Relations - pentru servicii de consultanta PR - si de Balms&Asociatii - care ofera servicii de consultanta juridica - Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare.

Recent, proiectul CharityGift.ro a fost adoptat de trupele Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenta si Byron.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri