Setari Cookie-uri

A Night to Remember: Michael Jackson

Sambata seara in Fratelli Studio, Jack Daniels a oferit prietenilor sai doua momente extraordinare: filmul This is it si Earnest Valentino show Tribute to Michael Jackson.

Jack Daniel’s Studio No. 7 si Sony Pictures au proiectat pelicula “This is it” pentru prima data intr-un club din Romania, cu sprijinul Sony Pictures. Filmul, in regia lui Kenny Ortega, este povestea emotionanta a pregatirilor, repetitiilor si interviurilor lui Michael pentru turneul mult asteptat in Londra. Ultimele zile ale cantaretului, alaturi de echipa sa, pe scena si in spatele scenei, peste 100 de ore de inregistrari pentru turneul londonez “This is it” s-au transformat intr-un documentar care a umplut cinematografele din intreaga lume.

Toti cei prezenti sambata seara in Fratelli au urmarit un „Michael Jackson” a carui energie, pe scena si in afara ei, combinata cu mesajele sale pacifiste si pline de grija fata de natura, au amintit, inca o data, valoarea extraordinara a acestui artist.

La intrarea pe scena a lui Valentino publicul a vazut un om care a cantat melodiile lui Michael, a dansat pe melodiile lui Michael, i-a dedicat o viata intreaga si a reusit sa faca un spectacol demn de un star. Invitatii au dansat, au cantat, s-au fotografiat si au fost extrem de impresionati de prestatia lui Valentino. Michael Jackson a fost pentru cateva ore din nou in viata, pe scena clubului Fratelli.

Dintre artistii care il omagiaza pe Michael Jackson, Ernest Valentino este singura sosie recunoscuta de Michael insusi, pe scena si in alte aparitii publice. Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson i-au adus in 1997 un contract cu "Mistery", casa de productie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. In aceasta calitate, a participat la nenumarate gale, concerte, spectacole, fiind imaginea spoturilor de promovare ale turneurilor internationale ale lui Michael.

Platforma Jack Daniel’s “Studio No. 7” este proiectul muzical prin care Jack Daniel’s sustine muzica live, oferita de artisti si trupe de calitate. An de an, prietenii lui Mr. Jack, artisti de marca din peisajul muzical romanesc si nu numai, ofera publicului din Romania experiente de neuitat, in cadrul platformei devenite deja traditie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.