LIVELAND FESTIVAL - trei zile de muzica live si petreceri!

LIVELAND FESTIVAL - trei zile de muzica live si petreceri!

Astazi incepe LIVELAND FESTIVAL, cel mai nou festival de muzica in aer liber, ce se va desfasura pe o perioada de trei zile pana pe 19 iunie la Arenele Romane din Capitala! De joi pana sambata, pe scena festivalului vor urca 16 trupe din 8 tari, iar serile vor fi incheiate de petreceri cu DJ de renume si invitati surpriza. (Comunicat de presa)

Joi, pe scena festivalului vor urca Robin & The Backstabbers, Decomposer si The Amsterdams, ce vor incalzi publicul pentru The Whitest Boy Alive, noua senzatie elecro-pop a momentului. Aflati in plin turneu european, berlinezii ne promit un show de neuitat cu piesele de pe cel mai nou disc al lor, Rules. Seara se va incheia cu un after-party cu DJ-invitati surpriza!

Vineri, vom incepe in forta cu autohtonii Toulouse Lautrec si The Mono Jacks, vom vibra alaturi de Laetitia Sadier (Stereolab) si Xiu Xiu, seara culminand in stil British, cu indie-rock marca The Cinematics si ritmuri de dans de la Fenech Soler, autorii hit-ului Stop and Stare, o prezenta permanenta in playlist-urile radiourilor europene. Dupa concerte, petrecerea va continua cu un DJ-set Fake Lashes, DJ rezident in clubul NME Berlin, ce a impartit platanele cu Carl Barat (The Libertines / Dirty Pretty Things), Razorlight si Eddie Argos (Art Brut) in cluburi din toata Europa, prezentand publicului un mix proaspat de cutting-edge indie / electro.

Sambata, incepem pe ritmuri electro, post-punk si synthpop cu Romantic Jurgen si Mes Quins, trecem la IDM cu Hugo Race & True Spirit si To Rococo Rot, si dansam pana noaptea tarziu cu berlinezii de la Kissogram, aflati pentru a treia oara la Bucuresti – oras caruia i-au dedicat o piesa pe noul lor album, Rubber Meat. Seara va fi incheiata de muzicianul suedez Kleerup (cunoscut ca producator al divei pop Robyn), ce vine la Bucuresti cu un show live electro-pop si disco.

LIVELAND FESTIVAL este un eveniment eco-friendly, cu impact negativ minim asupra mediului. Toate deseurile rezultate in urma festivalului vor fi colectate selectiv si reciclate.

LIVELAND FESTIVAL va avea loc in perioada 17-19 iunie la Arenele Romane (Str. Cutitul de argint, 26). Accesul este permis de la ora 20. Concertele vor incepe la ora 21 in serile de joi si vineri, si de la ora 22 sambata.

Biletele la LIVELAND FESTIVAL sunt in numar limitat si pot fi achizitionate online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, sau din reteaua Diverta, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Orange, Germanos si Vodafone din intreaga tara, la FRONT (Calea Rahovei, 196A), precum si din urmatoarele locatii partenere: Control Club (Str, Academiei, 19), Pe Baricade (Str. Radu Voda, 23), Club Tago Mago (Str. Sperantei, 21) si magazinul Off the Record (Str. Blanari, 14).

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:
Pret bilet joi, 17 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)
Pret bilet vineri, 18 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)
Pret bilet sambata, 19 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)

Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe www.livelandfestival.ro

Vizionare placutaKudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri