Setari Cookie-uri

Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata

Imaginati-va o lume in care atacurile de cord sunt extrem de rare, iar moartea din cauza unui infarct prematur este practic necunoscuta. Imaginati-va o lume in care bolile de inima sunt descoperite att de devreme si sunt tratate cu atta precizie inct doar ctiva dintre cei afectati vor mai fi supusi unor proceduri invazive si costisitoare precum angioplastia sau operatiile de bypass coronarian.

Imaginati-va o lume in care atacurile de cord sunt extrem de rare, iar moartea din cauza unui infarct prematur este practic necunoscuta. Imaginati-va o lume in care bolile de inima sunt descoperite atât de devreme si sunt tratate cu atâta precizie incât doar câtiva dintre cei afectati vor mai fi supusi unor proceduri invazive si costisitoare precum angioplastia sau operatiile de bypass coronarian.

Imaginati-va o lume in care cei mai multi dintre noi duc o viata sanatoasa, productiva si indelungata, aparati de pericolul infarctului si al atacurilor cerebrale. Vi se pare cumva o imagine total nerealista? Ei bine, va inselati! După părerea dr. Agatston, nu este nevoie sa mai asteptam inca 10 sau 20 de ani pentru acest scenariu, ci il putem crea chiar acum.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.