Setari Cookie-uri

Sports & Spa

Tenis Club Bucuresti se indreapta spre o noua etapa a existentei sale, trecand de la pozitionarea ce l-a consacrat, cea a unui complex sportiv si de agrement elitist, la o noua pozitionare, cea a unui club sportiv unic in Bucuresti, ce va pune la dispozitia iubitorilor de sport, o gama diversificata de servicii si facilitati sportive.

De rebranding a beneficiat si site-ul clubului. Astfel, tenisclub.ro a devenit pescariusports.ro. Utilizatorii vor beneficia in curand de informatii de ultima ora privind serviciile, programul si tarifele clubului, vor putea viziona turul virtual al viitorului club extins si vor avea acces 24/24 la agenda evenimentelor programate.

Demersul creativ in propunerea logo-ului sprijina sloganul “Pescariu Sports & Spa - Dinamismul de care aveai nevoie” si sustine imaginea brand-ului atat prin compozitia si cromatica sa, cat si prin starea pe care o genereaza: o stare de bine absolut, de energie si dinamism. Cercul deschis si simbolul inscris in acesta reprezinta un personaj intr-o miscare gratioasa, iar abrevierea de la Pescariu, extrapoleaza simbolic spre forma fizica perfecta – exact ceea ce se transmite vizual privitorului.

Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, Tenis Club Bucuresti (actualul Pescariu Sports & Spa) este un club sportiv elitist, administrat de Fundatia Dinu Pescariu, ce ofera o paleta diversificata de programe sportive: programe personalizate de aerobic, tae-bo, spinning, fitness, cardio, etc. Clubul reuneste sub aceeasi umbrela un numar impresionant de facilitati sportive: terenuri de tenis (acoperite in sezonul rece), pisicina descoperita, bazin semi - olimpic acoperit, teren fotbal, toate acestea inconjurate de parcul lacului Tei. Terasa ‚La Provence’, ‘Pizzeria Capriciosa’, ‘Clubul Fratelli’ si ‘Clubul Cabaret’ completeaza armonia locatiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.