Setari Cookie-uri

Reduceriiiiiii!

Fashion House Outlet Centre, primul centru de tip outletdin Romania, isi invita vizitatorii sa se bucure de inca doua saptamani de Reduceri peste Reduceri. Campania, care se deruleaza pana la 15 februarie 2009, ofera cumparatorilor posibilitatea de a beneficia de discount-uri substantiale la deja cunoscutele Reduceri de 30%-70%, in fiecare zi!. O oferta speciala, care vine sa completeze oferta zilnica de exceptie a Fashion House Outlet Centre!

Fashion House Outlet Centre, primul centru de tip outletdin Romania, isi invita vizitatorii sa se bucure de inca doua saptamani de „Reduceri peste Reduceri”. Campania, care se deruleaza pana la 15 februarie 2009, ofera cumparatorilor posibilitatea de a beneficia de discount-uri substantiale la deja cunoscutele „Reduceri de 30%-70%, in fiecare zi!”. O oferta speciala, care vine sa completeze oferta zilnica de exceptie a Fashion House Outlet Centre!

Fashion House Outlet Centre este locul ideal pentru cumparaturile intregii familii, oferind branduri pentru toate gusturile precum si o mare varietate de categorii de produse de la imbracamintea sport, jeansi, tinute de zi, lenjerie, imbracaminte pentru activitati in aer liber, incaltaminte, accesorii, precum si unele articole casnice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.