Setari Cookie-uri

Indiana Jones

Cui ii era dor de aventurile lui Indiana Jones nu mai are mult de asteptat, caci, iata, cele mai cunoscute productii cu Harrison Ford - Indiana Jones si Cautatorii Arcei Pierdute, Templul Blestemat, Ultima Cruciada si Regatul Craniului de Cristal - sunt disponibile pe DVD in formatie completa, la o calitate video si audio imbunatatita. Regizate de Steven Spielberg dupa scenarii de George Lucas, caruia ii datoram si Razboiul Stelelor, cele 4 filme de aventuri in stil Indy ne ofera de 4 ori mai multe motive sa ni le adaugam la colectie. Sa inceapa aventura!

Daca Jones Jr. n-are stare deloc, imaginati-vi-l pe taica-su! Iar cand intra amandoi in actiune, ca in “Indiana Jones si Ultima Cruciada” (1989), sa te tii aventura! Nazistii cu care Indy s-a razboit in primul film n-au abandonat planul de a guverna lumea - de data aceasta, cu ajutorul Sfantului Graal, potirul cu puteri miraculoase din care ar fi baut Christos la Cina cea de Taina. Ca sa-si inlesneasca misiunea, agentii SS il rapesc pe tatal lui Indy, Henry Jones Sr. (Sean Connery), pasionat profesor de literatura medievala, care se afla de multi ani in cautarea misticului artefact. Cand primeste jurnalul tatalui sau, Indy realizeaza ca profesorul e in pericol si porneste pe urmele lui, din Statele Unite pana la Venetia si apoi prin deserturile Tarii Sfinte. Iata noua aventura in care Indy ne invita sa-l insotim, acum pe DVD, impreuna cu urmatoarele bonusuri: “Ultima Cruciada: O introducere”, “Femeia lui Indy: Tributul Institutului American de Film”, “Prietenii si dusmanii lui Indy”, “Povesti de bord: Scenele de deschidere”, galerii de imagini.

Cea mai recenta isprava a lui Indy o putem urmari in productia “Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal” (2008), culme a aventurii pe muchie de cutit, in care aventurierul se trezeste implicat fara voie, in plin Razboi Rece, intr-o cursa pe viata si pe moarte cu agentii sovietici condusi de colonelul Irina Spalko (Cate Blanchett). Indiana Jones afla ca Harold Oxley (John Hurt), colegul sau, a disparut dupa ce descoperise un craniu de cristal in Liniile Nazca din Peru si porneste in cautarea lui impreuna cu Mutt Williams (Shia LaBeouf). Rusii, care vor cu orice pret sa puna mana pe craniul de cristal, nu-l slabesc deloc. Secretul? Se crede ca neobisnuitul craniu i-ar fi apartinut unui extraterestru si poate controla psihicul celor din preajma. Nominalizat la premiile BAFTA pentru efectele speciale senzationale, “Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal” este disponibil acum pe DVD, impreuna cu bonusurile “Renasterea unei Legende” si “Pre-Productia”.

Cele 4 filme “Indiana Jones” sunt productii Paramount Pictures, distribuite de Prooptiki Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.