Setari Cookie-uri

Cele 5 carti din raft

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor, unde am deschis un topic special destinat cartilor din raft. In sprijinul initiativei noastre au venit prietenii de la CarteaDinRaft.ro care au decis sa ofere tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft.ro. Iata recomandarile acestei saptamani:

Editorii

"Nu, nu sunt prostituata. Desi ma culc cu mult mai multi barbati decat o femeie obisnuita din Bucuresti, nu ma consider deloc o prostituata. Desi, uneori, iau bani de la barbati (oricum, nu de la toti), nu sunt o curva. Si asta nu doar pentru ca nu mi-am postat anunt pe Internet, cu poza, tarif si tot dichisul... De fapt, la inceput, nici nu acceptam bani, nici macar cadouri. Primul meu amant nu mi-a oferit nimic. Nici al doilea. Am considerat ca, explorand lumea sexului, nu mi-o trag pur si simplu, ci ma educ".
Belle de Nuit

"Ma emotioneaza barbatii care nu se sfiesc sa-si recunoasca sentimentele si slabiciunile, tot asa cum ma emotioneaza femeile care indraznesc sa lupte impotriva slabiciunilor lor si sa-si puna intrebari in legatura cu sentimentele lor".

Belle de Nuit, fragment din interviul TABU, februarie 2007

Pret: 22,44 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze

"Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine."
Belle de Jour

Nimeni nu stie cine este in realitate Belle de Jour.

Se pare insa ca in spatele acestui nume se ascunde o persoana erudita, care traieste la Londra si care a ales sa practice meseria de prostituata de lux. La inceput, pentru bani. Apoi, din placere.

Jurnalul ei, aparut online, a fost recompensat cu The Guardian Weblog Award, inainte de a fi publicat sub forma de carte si de a fi vandut in peste douazeci si cinci de tari.

Socanta, cu accente de umor si categoric provocatoare, cartea Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze ofera in acelasi timp o lectura erotica picanta, o confesiune inedita si o perspectiva dura asupra comertului sexual de lux practicat in zilele noastre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.