Setari Cookie-uri

20 de braduti originali vor fi licitati pentru un Craciun mai frumos

Designerii romani creeaza braduti unici pentru copiii defavorizati din Romania

Sponsorii editiei 2009 a Festivalului Brazilor de Craciun sunt: Banca Comerciala Romana (sustinator Salvati Copiii), BRD-Groupe Société Générale si Henkel Romania (sponsori principali), OTP Bank (sponsor secundar), Germanos, Carrefour, Oscar Downstream si Romtelecom.

In urma fondurilor stranse la editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun, Salvati Copiii isi propune sa ajute peste 3.000 de copii si familiile lor si sa asigure continuitate programelor de educare si sustinere financiara a copiilor defavorizati.

Salvati Copiii Romania atentioneaza ca in contextul economic actual, cei mai afectati de saracie vor fi, in primul rand copiii, la nivel national 3 din 10 copii fiind afectati de saracie in anul 2009.

Despre Festivalul Brazilor de Craciun:

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Comitetul de Organizare al Festivalului Brazilor de Craciun din acest an are in componenta sa pe Andreea Raicu, Amalia Nastase (Managing Partner Eventures), Andi Moisescu (Realizator TV), Bianca Dordea (Director Comunicare BRD - Groupe Société Générale), Corina Barladeanu (Manager 2activePR), Gabriela Terchila (Managing Director Proximity), Liviu Sfrija (Presedinte Henkel Romania), Nora Marcovici (CEO BBDO Romania), Tereza Munteanu (Managing Partner Wunderman).

Despre Salvati Copiii Romania:

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii drepturilor copilului din 1990. Membra a Aliantei Internationale Salvati Copiii, organizatia considera ca toti copiii, indiferent de rasa, religie sau provenienta sociala au aceleasi drepturi, de care trebuie sa beneficieze. Salvati Copiii este implicata in diferite proiecte de educatie, protectie sociala si advocacy pentru copiii aflati in familii sarace, copiii victima a violentei, copiii strazii, copiii refugiati etc., lucrand cu copiii si familiile acestora pentru imbunatatirea vietii lor de zi cu zi si crearea unor planuri de viitor. Salvati Copiii isi utilizeaza experienta globala pentru a obtine din partea organismelor guvernamentale decizii si initiative de pe urma carora sa beneficieze toti copiii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.