Cât costă cozonacii preparați după rețetele Laurei Cosoi și Gabrielei Cristea?
Laura Cosoi și Gabriela Cristea sunt două dintre vedetele care au decis să își pună talentul și pasiunile în slujba antreprenoriatului. După ce au devenit cunoscute în televiziune, ambele s-au aventurat în lumea afacerilor, deschizând brutării și laboratoare de patiserie, unde prepară dulciuri și produse tradiționale, inclusiv cozonaci. La un prim contact cu prețurile, mulți ar putea fi surprinși de costurile acestor delicii care, deși sunt de calitate premium, pot ajunge la sume considerabile. Iată ce prețuri au cozonacii făcuți de Laura Cosoi și Gabriela Cristea, vedetele care și-au transformat pasiunea într-o afacere.
Cât costă un cozonac făcut de Laura Cosoi
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au lansat împreună un lanț de brutării care pune accent pe produsele artizanale, realizate după rețete tradiționale. Unul dintre cele mai căutate produse în perioada sărbătorilor de iarnă este cozonacul, iar prețurile nu sunt deloc mici.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Andra și Cătălin Măruță au petrecut Crăciunul într-un hotel de lux din Transilvania: cât costă o noapte de cazare în locul ales
- Cât costă analizele pentru cununie civilă?- Ghid complet pentru certificatul prenupțial
- Cât costă o oră de antrenament cu David Popovici. Marele sportiv a transformat-o în gest caritabil
Pentru Crăciunul 2023, Laura Cosoi și echipa sa de la brutăria „Cuptorul Brâncovenesc” oferă cozonaci de aproximativ 900 de grame, cu umplutură de nucă, stafide, cacao și rahat, la prețul de 96 de lei. Acesta este un cozonac cu ingrediente de calitate și un proces de producție atent supravegheat, folosind cuptorul tradițional cu lemne. Laura Cosoi a mărturisit pe blogul personal că pâinea cu maia, care se află printre produsele vedetă ale brutăriei, este realizată doar cu „drojdie sălbatică”, fără aditivi comerciali, iar gustul este unul autentic, asemenea pâinii făcute de bunici.
De asemenea, prețul unei pâini de maia variază între 14,99 și 15,99 lei pe kilogram, iar în perioada sărbătorilor, comenzile de cozonaci sunt nelipsite, fiind disponibile până pe 20 decembrie. Laura Cosoi promovează astfel produsele de patiserie tradițională, care oferă nu doar savoare, ci și autenticitate și sănătate.
- Cât costă ținutele purtate de Radu Vâlcan la Insula Iubirii. Piesele sunt lucrate manual și din materiale de lux
- Cereri crescute, inclusiv în SUA, pentru bluza purtată de Vlodimir Zelenski ! Cât costă ținuta președintelui Ucrainei
- Vacanță de lux în casa lui Tudor Chirilă: Cât costă o noapte în colțul său de Rai din Porumbacu de Sus
Cât costă un cozonac făcut de Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a pășit și ea în lumea antreprenoriatului cu un laborator de patiserie unde sunt pregătite cozonaci și alte delicii care îmbină tradiția cu inovația. În laboratorul vedetei, cozonacii sunt speciali, având un aluat pufos și umpluturi inedite. Unul dintre cele mai populare tipuri de cozonac este cel cu mere, nucă și caramel sărat, care cântărește tot 900 de grame și costă 85 de lei.
Totodată, pentru cei care vor să aducă ceva cu adevărat deosebit pe masa de Crăciun, Gabriela Cristea oferă și cozonacul babka, o rețetă deosebită cu fistic și un aluat pufos, umplut cu ciocolată gianduia și nuci crocante. Prețul acestui cozonac babka este semnificativ mai mare, ajungând la 178 de lei pentru 900 de grame. Gabriela Cristea promovează cozonacii ca pe o „explozie de arome și gusturi premium”, care promit să răsfețe simțurile celor care le vor degusta.
Deși prețurile sunt destul de piperate, ambele vedete au reușit să câștige o clientelă fidelă, dornică să încerce produsele lor de patiserie tradițională.
Sursă foto - congerdesign / Pixabey