Setari Cookie-uri

Advertorial Ce au în comun Îngeraşul PufyPUF şi o cină romantică?

Cele trei soluţii PufyPUF spray sunt destinate copiilor cu vârste de la 1 la 14 ani, fiindu-le alături ori de câte ori aceştia se confruntă cu micile neplăceri ale afecţiunilor sezonului rece sau ca un gardian vigilent al imunităţii.

Un restaurant elegant, o cină romantică, o rochie pe care nu ai mai purtat-o demult şi discuţii nesfârşite despre cărţi şi muzică. Este o evadare pe care trebuie să ţi-o permiţi din când în când şi să îţi încarci bateriile feminine pentru a putea redeveni cea mai cool mamă pentru copiii tăi.

Alături de partenerul tău ai planificat cu grijă ieşirea din această lună. Ai făcut rezervare la un restaurant şic, ţi-ai cumpărat o pereche fabuloasă de cercei cu malahit şi te-ai gândit deja ce vin vei cumpăra ca să vă aştepte acasă după cina de la restaurant. Totul este posibil pentru că cei mici (Andrei de 10 ani şi Ana de 8 ani) pleacă în tabăra de schi mâine. O distracţie binemeritată pentru ei şi un moment important de respiro pentru părinţi.

Seara dinaintea plecării, când credeai că au adormit şi te pregăteai să îţi îngrijeşti tenul pentru noapte, se aude Ana intrând în dormitor: „mama, mă doare gâtul!”. Nu după mult timp, apare şi Andrei: „mama, mă zgârie în gât şi nu pot dormi”.

Panicată, te gândeşti că nu vor mai pleca în tabără, iar seara ta romantică se va risipi în vânt. Nu durează însă mult panica pentru că îţi aduci aminte de Îngeraşul PufyPUF - spray-ul pe care l-ai cumpărat de la farmacia din colţ.

Scoţi PufyPUF din cutia lui, le administrezi 2-3 pufuri şi îi trimiţi la culcare. Reuşesc să adoarmă rapid şi a doua zi totul este în regulă. Pot pleca în tabără!

Îngeraşul Pufy PUF îi va însoţi în tabără pentru că aseară ai citit mai multe despre cele trei noi soluţii Îngeraşul de la Dacia Plant şi te-ai îndrăgostit de ele! Sunt exact ceea ce aveai nevoie: soluţii 100% naturale, uşor de administrat, destinate stimulării sistemului imunitar al copiilor şi ameliorării micilor neplăceri inerente: dureri de gât sau de burtică.

Dacia Plant a creat trei soluţii extrem de practice pentru ameliorarea rapidă a simptomelor uşoare de răceală şi probleme digestive: Îngerașul PufyPUF Propolis și Echinacea spray, Îngerașul PufyPUF Propolis și Muşetel spray şi Îngerașul PufyPUF Salvie spray.

Îngerașul PufyPUF Propolis și Echinacea spray - Imunitate de fier

Îngerașul PufyPUF Propolis și Echinacea este soluţia perfectă penru Andrei. Îl va ajuta să aibă o imunitate bună şi să amelioreze jena pe care o resimte din când în când în gât când schiază mult. Soluţia are în componenţă propolis şi echinacea, două ingrediente cu efecte puternice pentru stimularea imunităţii.

• Propolisul are numeroase efecte antiinflamatorii , antiseptice şi proprietăţi antibiotice, făcându-l un puternic protector al cavităţii bucale şi al faringelui, laringelui şi amigdalelor.

• Echinacea este „regina” imunităţii, graţie proprietăţilor sale puternic imunostimulente. Studiile clinice au demonstrat eficacitatea echinaceei în prevenirea bolilor, a otitei și a bolilor ORL în general (amigdalită, laringită, etc.).

Îngerașul PufyPUF Salvie spray - Fără dureri de gât, pentru cei alergici la propolis

Ana va primi în schimb soluţia bazată pe salvie, deoarece este alergică la propolis. Este o soluţie la fel de puternică, cu efecte antiinflamatoare, antispastice, antiseptice şi carminative, indicată pentru menţinerea sănătăţii aparatelor respirator și digestiv şi a cavității bucale, faringelui și amigdalelor.

• Salvia a fost folosită de sute de ani în medicina tradiţională în afecțiuni bucale, faringite, laringite, amigdalite, bronșite acute și cronice, viroze respiratorii, stări gripale, afecțiuni digestive, enterocolite și colici abdominale.

Îngerașul PufyPUF Propolis și Muşetel spray - Dezinfectant natural

Amândoi copii vor avea la ei şi Îngerașul Pufy PUF Propolis și Muşetel spray care îi poate ajuta să rezolve rapid micile zgârieturi sau tăieturi. Asta pentru că efectele muşeţelului şi propolisului sunt excelente şi la nivelul pielii.

Dar principala misiune a lui PufyPUF Propolis și Muşetel este cea de calmare a durerilor de gât a copiilor.

• Muşeţelul este o soluţie excelentă pentru calmarea durerilor de burtică deoarece linişteşte spasmele musculare şi ajută la o digestie bună prin stimularea secreţiilor digestive şi are, de asemenea, efecte benefice în afecțiunile respiratorii: bronșite acute și cronice, traheite, traheobronșite; viroze respiratorii, stări gripale şi afecțiuni ale cavității bucale, faringelui și amigdalelor: stomatite, gingivite, afte, faringite sau amigdalite.

• Propolisul are puterea de a calma durerile de gât şi de a îngriji cavitatea bucală, fiind un remediu excelent pentru afecţiunile aparatului respirator şi pentru menţinerea sănătăţii sistemului imunitar.

Cele trei soluţii PufyPUF spray sunt destinate copiilor cu vârste de la 1 la 14 ani, fiindu-le alături ori de câte ori aceştia se confruntă cu micile neplăceri ale afecţiunilor sezonului rece sau ca un gardian vigilent al imunităţii.

De acum eşti liniştită că vor avea alături un aliat de nădejde şi vor fi mai puternici şi mai capabili să se lupte cu iureşul de germeni. Se vor putea bucura de joaca afară cât e ziua de lungă şi de o tabără ca în poveşti. Iar tu vei putea să îţi savurezi seara ta romantică!


Kudika
8 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.