Setari Cookie-uri

NOU! Dezinfectare, dar și catifelare cu Hexisept+

Mâinile sunt cea mai utilizată parte a corpului în activitățile cotidiene, fiind totodată și cea mai expusă la contactarea bacteriilor și virusurilor. Iar când pielea mâinilor este uscată, înseamnă că acesteia îi lipsește bariera lipidică protectoare și devine astfel o poartă de intrare a agenților patogeni în organism. 

comunicat de presa

După succesul gelului dezinfectant, care asigură o acțiune antibacteriană eficientă, Fiterman Pharma a dezvoltat o formulă inovatoare complementară, ce reface stratul lipidic protector al pielii.

Loțiunea Hexisept + este o loțiune hidratantă, reparatoare, antibacteriană, cu o formulă special creată pentru a asigura absorbția ușoară a ingredientelor de hidratare pentru refacerea pielii uscate.

Loțiunea Hexisept + asigură dezinfecția igienică a mâinilor, reface bariera lipidică, catifelează și hidratează, cu ajutorul următoarelor ingrediente:

  • DIGLUCONAT de CLORHEXIDINĂ: acțiune bactericidă și fungicidă de lungă durată (până la 6 ore)
  • DEXPANTENOL (vitamina B5): are efect calmant, cicatrizant și restructurant
  • Uleiuri esențiale de verbină și melisă: au proprietăți antimicrobiene și un miros plăcut și relaxant
  • Vitamina E: menține integritatea și hidratarea pielii

Cu o textură fină și mătăsoasă, formula intră rapid în piele, lăsând o senzație fresh, nelipicioasă. Potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, loțiunea Hexisept + are o aromă plăcută și se utilizează după spălarea mâinilor (se aplică 1 ml loțiune și se masează până la pătrunderea în piele).

Citește și:

Produsul este autorizat BIOCID de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino (nr. 125/ 03.05.2020).

Află mai multe informaţii despre Hexisept+, accesează www.fitermanpharma.ro/produse/hexisept-lotiune-250ml/ sau www.facebook.com/Hexisept

#MainileTaleSuntCeeaCeAting

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.