Setari Cookie-uri

Legea atracției în acțiune: 3 instrumente infailibile pentru a-ți crea realitatea

Îți amintești acel moment în  care ai crezut din tot sufletul tău că un anumit ceva, bun sau rău, urmează să se întâmple și chiar așa și a fost?

Poate că a fost vorba de ceva minor, precum găsirea unui nasture potrivit pentru sacoul tău sau ceva major precum momentul în care ți-ai întâlnit partenerul de viață sau ai căpătat jobul de dorit. Te rog să mă crezi că nu a fost deloc o întâmplare. Pur și simplu ți-ai manifestat puterea creatoare.

In fiecare dintre noi se află o părticică din Creator, indiferent cum vrei să îl numești. Este felul în care acesta experimentează viața pe această planetă dar și diferite emoții și trăiri care le sunt străine unor ființe din alte dimensiuni. Această fărâmă de lumină existent în fiecare dintre noi ne conferă putere de creație și de manifestare.

Primul pas pe care este nevoie să îl faci pentru a-ți folosi această capacitate în mod conștient este să realizezi că o ai. Să îți dai seama că nu ești o jucărie în mâna destinului și că viața ta nu depinde deloc de deciziile pe care le iau șeful tău sau politicienii.

Citește și:

Următorul pas este să începi să îți folosești acestă putere în mod conștient. Dă-ți timp și fi blândă cu tine ca și cum ai fi un bebeluș care învață să meargă. Unii dintre ei se ridică în picioare într-o zi însă majoritatea ajung la această performanță în timp. Incepe cu lucruri mici, pentru a căpăta încredere. Un loc de parcare într-o zonă de obicei aglomerată sau un buchet de flori pot fi un exercițiu potrivit. Apoi, poți trece la lucuri mai mari și mai abstracte.

Fii din ce în ce mai centrată și prezentă în inima ta. Ea deține înțelepciune și cheile de comunicare cu Universul. In plus, știe care îți este menirea pe Pământ, te ajută să vezi semnele și ghidajele pe care Universul ți le trimite în permanență și comunică cu acesta. Dorințele izvorâte din adâncul inimii devin realitate cu ușurință în timp ce acelea create de minte și de ego au nevoie de mai mult effort și timp și, de cele mai multe ori, nu aduc fericirea.

Citește și:

Cu îți vei accepta rolul de creator, vei trăi în și din inimă și vei avea intenții clare, cu atât capacitatea ta de a-ți crea viața dorită va crește.

Featured foto by Kotin via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.