Astăzi putem consuma sucul pur de Aloe Vera Barbadensis Miller sau chiar gelul din frunză, bucurându-ne de toate beneficiile pe care această plantă le aduce sănătății.

Vă recomandăm:

    GEL DE ALOE VERA NATIV BIO, EXCLUSIV NATURAL, uz extern, disponibil pe Obio.ro Suc de Aloe Vera Ecologic/Bio pentru băut, disponibil pe Vegis.ro
Ce conține gelul de Aloe Vera?

Iată principalii nutrienți pe care Aloe Vera îi conține:

    Proteine Vitamina A Complexul de vitamina B Vitamina C Vitamina E Acizi grași esențiali Aminoacizi Enzime Magneziu Zinc Germaniu
Principalele beneficii aduse de Aloe Vera sănătății și frumuseții

Sucul/gelul de Aloe Vera Barbadensis Miller poate fi utilizat atât intern, prin consum, cât și extern, fiind foarte apreciat în cosmetică. Aloe Vera este foarte lăudată pentru următoarele efecte:

    Proprietăți anticancerigene: un studiu publicat în Internațional Immunopharmacology din 1995 a dezvăluit că aloe vera conține substanțe care stimulează producția de nitriti de oxid care, aparent, au un foarte mare potențial antitumoral. Efecte antiinflamatorii: consumul, dar și aplicarea locală a sucului de Aloe Vera reduce inflamațiile și durerile cauzate de acestea; Crește biodisponibilitatea unor nutrienți, antioxidanți și vitamine. Consumul de Aloe Vera crește absorbția unor substanțe importante pentru buna funcționare a corpului nostru, cum ar fi unele vitamine sau unii antioxidanți; Calmant pentru piele: gelul de Aloe Vera poate fi folosit pentru a calma arsurile solare ușoare sau pentru a reduce umflătura și mâncărimea generate de mușcăturile de insecte; Ameliorează acneea, având proprietăți antibacteriene și formând un film la suprafață pielii, cu rol protectiv; Estompează vergeturile recente și ridurile fine; Accelerează regenerarea pielii, conferind, după mai multe folosiri, un aspect mai tânăr și radiant al tenului; Efecte revitalizante, ameliorează stările de oboseală și epuizare din perioadele de stres și suprasolicitare fizică și psihică; Consumul de Aloe Vera ajută în scăderea valorilor înalte ale glicemiei;
Citeste continuarea pe Garbo

Foto articol: pixabay.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: